Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

torsdag 15. april 2010

Så var jakten på nydelige sommerkjoler i gang igjen... :)


Jeg er nok en gang på jakt etter fine sommerkjoler! Og skulle svært gjerne hatt alle disse nydelige kjolene i skapet mitt!! :) Men jeg er jo desverre! ikke rik, så jeg hadde nok fint måttet klare meg med 1 av disse kjolene bare; og det hadde nok blitt en av de rimeligste, så de to som jeg liker best her; nr. 2 og 4 øverst, er altså helt uoppnåelige for meg! :/ Men kanskje det finnes en fin kopi av disse kjolene en eller annen plass!? :) Hvilken kjole liker dere best av disse?? :)

2 kommentarer:

  1. åå, de var supersøte! tror kanskje jeg likte nr 2 fra venstre, oppe best. Men likte egentlig alle godt :)

    SvarSlett
  2. Ja, den kjolen er helt klart en STOR favoritt; den er jo bare helt nydelig! :) Den som bare var rik og hadde råd til alle disse fine kjolene... :)

    SvarSlett