Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

fredag 22. januar 2010

Team Joddski:

Jeg bare elsker slike musikalske programmer som "Det store korslaget", og denne gangen så er det jo ekstra spennende å følge med siden broren til stemoren min er med der! Han er den første hovedsangeren som dere hører her, og jeg liker stemmen hans virkelig godt! :) Denne låten er desidert den jeg har likt best så langt i konkuransen. Enjoy sier jeg bare! :) De gikk foresten videre i dag også; jeg ga dem hele tre stemmer, og tenker å gjøre det samme neste gang: For dette koret skal vinne, dere!! :)

5 kommentarer:

 1. SV: Flickr (http://www.flickr.com/) og photobucket er nettsider der du laster opp bilder, akkuratt som på facebook :) Jeg liker best Flickr, så det er bare til å lage seg bruker der og starte med å laste opp bilder :) HTML koden til bildene ligger ved hvert foto når du trykker på "All Sizes" over bildet. Er ikke så lett å forklare, men du ser det når du logger deg inn :)

  SvarSlett
 2. SV: Highlighteren og litt solpudder bare :)

  SvarSlett
 3. Jeg må innrømme at jeg ikke er veldig glad i det programmet... Men denne sangen er tøff, minner meg om en tidligere jobb jeg hadde!

  SvarSlett
 4. SV: Huff, ja, jeg virkelig avskyr når kollektivtransporten kjører fra meg på den måten. Spesielt når den bare STÅR der i typ, ett minutt først! Maktmisbrukende sjåfører. :p Rett og slett! Og tro meg, treningsbagen skal TRIPPELsjekkes i morgen! ;)

  SvarSlett
 5. kjempekul sang :D og kul stemme på broren til stemoren din ;p

  lillianba.blogg.no

  SvarSlett