Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

tirsdag 15. desember 2009

Dagens outfit, og helga mi:

Dette er da dagens antrekk: Sølvsmykke, genser og neglelakk, samt deilige grå ullstrømper fra H&M, belte fra B- Young, skjørt fra Gina Tricot (flittig brukt den siste tiden) og grå strømpebukse fra Pierre Robert. Ja, og så nok en ring som jeg har funnet ved å gå på skattejakt hjemme hos meg selv. Fant den i et av smykkeskrinene mine, og jeg digger grønnfargen på den! :) Jeg har desverre bare vært inne i dag, og generelt gjort veldig lite! Hater sånne dager hvor det så og si ikke skjer noen ting! :/ Men jeg har da i det minste pyntet meg litt opp om ikke anna, og det hjelper jo litt på humøret det da.. :) Ender ofte med å bare slaske rundt i joggebuksa mi på sånne dager.. Og "sånne dager" har det jo desverre vært en del av de siste månedene.. :/ Helga har i det minste vært bra. På fredagen hadde vi nok et jente julebord her, og det var kjempe koselig med jentene samlet igjen, MEN det gikk jo ikke helt etter planen, da det ikke var så mange som kunne komme, og stortsett alle kom veldig sent. Dessuten sviktet datamaskinen til samboern min, og i og med at jeg hadde tenkt å bruke youtube siden jeg ikke har noe ny musikk selv, og i tilegg hadde lagt inn en musikkliste på dataen hans, så ble det heller kjipt med musikken. Fikk tilslutt min datamaskin litt opp å gå mot slutten av kvelden, men den har vel egentlig takket for seg for lenge siden; det er så mye tull med den.. Og internett funker i hvertfall ikke på den lenger, så det ble litt gammel musikk fra den eksterne hardisken min på oss da.. Greit nok, men absolutt ikke det jeg hadde planlagt! :/ Vi var foresten ute en skarve time på Vega, hvor de etter min mening spilte enda verre musikk. Men det viktigste var nå uansett å samle gjengen, så det var nå en koselig kveld after all. :) Ellers har jeg og samboern min bare vært hjemme og kosa oss i helga; kjempegodt! :) Vi så foresten "Bruno", og herregud for en film. Det var noen seriøst hilariouse sener i den filmen, ja.. Haha! :D Og i går tok vi oss også en liten tur på julemarkedet i byen, og jeg fikk endelig begynt med julegave handelen, som jo var virkelig på tide!! :) Nå har jeg altså kjøpt 3 julegaver og har hundre og ørt og førti igjen, kjennes det ut som.. Huff! Blir stressa bare av å tenke på det! Jeg som er så innmari glad i å gå og traske i byen alene om dagene.. Jada, dette blir koselig.. Men nå er det i det minste under en uke, faktisk bare 5 dager igjen til vi drar hjem; herregud som jeg gleder meg!! Får bestandig denne barnslige iveren i meg når jeg skal dra hjem til jul! Hehe! :) :) Blir fantastisk godt å treffe familien og venner, og å slippe å være så innmari ensom om dagene! :) Nei, nå skal jeg spise meg litt nattmat, og så begynne å tenke på senga mi.. Har hatt en helt absurd dårlig døgnrytme den siste tia! :/ Dere får ha en god natt, håper at dere har hatt en fin helg dere også! :)

4 kommentarer:

  1. Så utrolig søt outfit, skikkelig julestemning:D

    SvarSlett
  2. Så fin du var, kjempestilig med det røde beltet til:)

    SvarSlett
  3. KJempefint antrekk, elsket skjørtet :) Og så koselig at det dere hadde det gøy på jentefesten, synd det ble litt uforutsette greier, men det kan vel skje den beste. Neste gang blir det nok greit ;) Og lykke til med julegaveshopping, det kommer nok i orden :)

    SvarSlett