Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

mandag 24. august 2009

Tur til Svolvær:

Vi dro til Svolvær for å spise middag den siste dagen vi var i Lofoten, og valget falt på en restaurant som het Viva Italia. Jeg bestilte grillspyd og fikk tre forskjellige kjøttstykker, ris og salat. Det var godt! :) De øverste bildene er foresten tatt på altanen på hytta før vi dro dit, været var upåklagelig også denne dagen. :) Kaia lå like nedenfor restauranten så vi ruslet en tur ned dit etterpå, og jeg måtte selvfølgelig fram med kameraet igjen! Månen var foresten trillrund, så da måtte jeg jo bare ta bilde av den også. :) Sånn nå har jeg endelig fått lagt ut litt flere bilder fra turen vår her på bloggen min, men jeg har enda noen bilder igjen før jeg er ferdig.. Og jeg tenkte at jeg likså greit kan få ut alle bildene fra turen før jeg blogger om noe annet, sånn at bildene er samlet. Men jeg skal prøve å få lagt ut de siste bildene i løpet av de neste dagene sånn at jeg kan begynne å blogge om andre ting igjen. Dere begynner vel kanskje å bli lei av alle bildene mine!? :) I dag har jeg vært på jobb fra klokka 13 til 20, men hadde kunder til etter klokka 20, så var vel ikke ferdig med oppgjøret før nærmere klokka 20.30. Og så måtte jeg i tilegg en tur på apoteket på Solsiden før jeg endelig kunne låse meg inn her hjemme, og plante ræva mi i den eine spisestu stolen vår. Og her sitter jeg fremdeles.. :) Blir en del gåing på jobb om dagene, så det er kjempe deilig å bare sitte og slappe av litt når man endelig kommer seg hjem og har anledning til det. Men nå skal jeg finne senga mi, for nå begynner det visst seriøst å bli alt for seint her. Jeg sliter fortsatt litt med døgnrytmen min, men har i hvertfall blitt flinkere til å komme meg i seng enn det jeg har vært det siste halvåret. Roma ble ikke bygd på en dag, vet dere.. ;) Nei, det var jeg som skulle finne senga mi, ja.. Dere får ha en god natt! :)

3 kommentarer:

 1. Que beleza a natureza pode nos proporcionar com tão bela paisagens.
  Se tivesse a oportunidade de contemplar tanta beleza seria um momento marcante na minha vida para todo sempre!
  Sir Lopes.'.

  SvarSlett
 2. Obrigado pelo comentário! :) Lofoten Sim, a natureza é incrivelmente bela, muito mais bonito do que isso, ele realmente não é! :) Então, se você viajar para a Noruega, uma vez que eu possa realmente recomendar uma viagem para Lofoten! :)

  SvarSlett
 3. Så koselig :) Det så skikkelig idyllisk ut der på bildene i allefall. Og jeg liker bilder, så bare kjør på. :)

  SvarSlett