Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

onsdag 8. juli 2009

PARIS CHIC:

Gjennomsiktige, svarte strømpebukser med prikker, røde lepper og et lite glimt av undertøyet. Det er chic, parisisk og veldig høsten 2009. Gjennomsiktige, eksklusive blonder, rysjer, volanger og sløyfer. Silke, velur og sateng i svart og mørkeblått med innslag av enkelte pasteller og knallfarger. Kroppsnært og sexy, men fremdeles på den sofistikerte siden. Ikke glem røde lepper og negler. (Bilde og tekst fra Elle.no)
Personlig er jeg ikke helt klar til å ta fatt på høstmoten riktig ennå, MÅ i hvertfall ha et par uker til med glade sommerfarger og blomstermønstre, men å, som jeg gleder meg til å se alt det nye som kommer i butikkene. Det er alltid like spennende å se alle de nye snittene og fargene når en sesong går over til en annen. Og høstmoten ser jo ganske så spennende ut, så jeg gleder meg virkelig til å se mer av hva den har å by på! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar