Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

torsdag 9. juli 2009

Dagens kjole! :)

Herlig sommerkjole i fra forever21.com. JA, jeg har forelsket meg i klærne deres, herregud så mye fint de har der! :) Dere finner kjolen her. Nå skal jeg komme meg litt bort i fra datamaskinen, få gjort litt husarbeid og sånt.. Dere får ha en fin dag! :)

5 kommentarer:

 1. Kjempefin! Forever21 har såååå mye fint, jeg venter på en pakke derfra nå faktisk:)

  SvarSlett
 2. Sv. Jeg har bestilt en kjole, og en del topper! Har bestilt derfra før, og størrelsene er veldig normale. Dessuten har de jo så mye mer utvalg enn i Norge, jeg er også litt lei av de norske butikkene... Tror jeg betalte 35 dollar i porto, så det er jo ikke gratis... men selv med toll og porto så blir ikke rpsien så ille, ettersom det er så billig i utgangspunktet:)
  Håper du får en fin helg:)

  SvarSlett
 3. Nei, ser ikke noe fin ut på hengeren den toppen, men jeg måtte jo bare prøve da de kostet 29 kroner, og de var ikke så værst=)

  SvarSlett
 4. NYDELIG kjole :o Elsker Forever21!

  SvarSlett