Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

tirsdag 28. september 2010

Et aldri så lite livstegn i fra meg...

864973717_8d74d47d34_large,nytt Det har skjedd noe veldig trist i livet mitt som har gjort at jeg rett og slett ikke har klart å blogge de siste månedene. Jeg har mange ganger tenkt at jeg skulle ha skrevet et lite blogginnlegg til dere, men jeg har ikke klart å gjøre det, for jeg har rett og slett ikke klart å samle tankene mine nok til å finne ordene som jeg skulle skrive her.. Jeg har i grunnen hatt nok med å i det hele tatt komme meg igjennom dagene mine.. For i begynnelsen så ville jeg faktisk bare sove de bort, jeg ville rett og slett ikke stå opp om dagene, bare sove.. Jeg var vel en stund i ferd med både å gi opp meg selv og livet mitt.. Men har heldigvis kommet på bedre tanker nå da.. En stund fant jeg ikke glede i noe, nå klamrer jeg meg fast til de gledene som måtte komme min vei, og prøver alt det jeg makter å være positiv. Men det er sannelig ikke like lett bestandig.. Dette er i grunnen alt jeg klarer, og vil si til dere foreløpig.. Jeg er rett og slett ikke klar til å fortelle "hele verden" om det som har skjedd.. Men en dag blir jeg vel det.. Bildet er foresten fra weheartit.

2 kommentarer:

  1. Uff vennen, jeg håper du føler deg bedre snart ♥ Sender deg masse gode tanker :) Og ikke tenk for mye på at du blogge, det er jo ikke noe man må i det hele tatt! Det viktigste er livet man faktisk lever.

    SvarSlett
  2. JEg har ikke glemt deg. Og jeg håper at alt går bra med deg nå! Det er aldri lett å oppleve motgang i livet, men du skal nok klare å komme deg gjennom det. Hvis du vil, kan vi alltid snakkes på mail vet du! ;)

    SvarSlett