Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

torsdag 24. juni 2010

Ny deilig haremsbukse:

IMG_5645,NYTT IMG_5650,nytt IMG_5655,nytt Elsker den nye haremsbuksa mi, som jeg kjøpte meg på B-Young i går. Og det er utrolig deilig stoff i den, så den kommer nok til å bli brukt mye i sommer! :) Ellers har jeg på meg ny svart blondetopp fra Bikbok og nye lange (og litt for tunge) øredobber fra Vila. Har hatt en skikkelig slækkedag her hjemme i dag, men hvem har sagt at man ikke kan pynte seg litt fordet.. En liten blondetopp, noen fine øredobber, og vips så føler man seg straks mye freshere! ;) Kjøpte foresten en dongeritights og en kjempefin tunika/kjole på B-Young i går også.. Poster bilder av de og andre klær som jeg har kjøpt tidligere snart. :) Det gikk foresten supert hos legen i går; jeg fikk faktisk utstyr for å ta den kortisolprøven med meg hjem, og jeg får faktisk ta to spyttprøver og gjøre det sånn som jeg har lest at det burde gjøres, så jeg er kjempe fornøyd! :) Trodde jo at jeg skulle gjøre det på legekontoret i går og at jeg fikk ta bare en.. Men neida, nå tar legen min meg endelig mer på alvor, og går inn for å utrede meg mer ordentlig! :D Jeg var foresten skikkelig dårlig i går mårrest da jeg sto opp.. Det virket faktisk nesten som om jeg var blitt SKIKKELIG sulten i løpet av natta; i løpet av de under 5 timene som jeg hadde sovet.. Og det ble absolutt ikke bedre av at jeg dro ned til legekontoret på fastende hjerte.. Jeg måtte faktisk ta en taxi for å i det hele tatt komme meg dit. Så jeg må innrømme at jeg først ble litt grumpy da hun sa at jeg ikke skulle ta kortisolprøven der alikevel, for jeg hadde forstått det som at den skulle taes der.. Men siden hun faktisk for en gangs skyld tok seg bryet å spørre meg om hvordan det gikk med meg, og generelt var veldig imøtekommende så lot jeg det fare, og sa ikke noe om det. Men nå skal jeg ta kvelden her; har ny time hos psykologen min imårra! :) Dere får ha en god natt folkens! :)

2 kommentarer:

  1. Jeg trodde haremsbukser var sånne som var ENORME i skrittet :p

    SvarSlett
  2. Hm, jeg tror faktisk ikke at de nødvendigvis MÅ være store i skrittet altså.. Men jeg er absolutt ikke en ekspert når det kommer til haremsbukser da.. Hun som solgte meg den kalte den i hvertfall for en haremsbukse.. :) Men haremsbukse, eller ikke.. Den er i hvertfall sinnsykt god og behagelig å ha på seg! :)

    SvarSlett