Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

lørdag 6. mars 2010

Balder; verdens herligste hund! :)

IMG_4556 (2),nytt IMG_4559 (2),nytt Her er den kjempe søøøte jack russel terriern deres! Er han ikke skjønn!? :) Han er skikkelig kosete og god, noe av det første han gjør når vi kommer på besøk er å hoppe opp i fanget vårt for å kose! Jeg kjenner at jeg nesten er litt sånn forelsket i denne hunden.. Hehe! Han er bare så utrolig herlig! :)

4 kommentarer:

 1. Så søt..
  Jeg har så lyst på hund, men jeg skal ikke ha det før jeg har tid da... Altså etter utdannelsen min er ferdig, og jeg er lei av å jobbe dag og natt.. Hehe..

  SvarSlett
 2. Hunden til kjæresten min heter forresten Balder... Han bor ikke hos kjæresten min da, fordi han jobber så mye, og det var egentlig broren sin hund først, men pga. ny hund og de ikke gikk sammen har han blitt Fredrik sin.. Men han har heller ikke samvittighet til å ha hund nå som han jobber så mange timer for dagen. Men jeg liker at vi har han noen helger når jeg er hjemme. Så jeg kan gå tur med han... ;)

  SvarSlett
 3. Beklager seint svar... Har vært lite tid til blogging...
  Balder bor hos foreldrene hans nå... De to hundene kan ikke bo sammen, da dreper de nesten hverandre..
  Det gikk ikke helt slik det skulle med at den eldre hunden er sjefen... Når den nye hunden vil være sjef og da kræsjer det...
  Vi skal ut dit idag da, så da blir det litt hundekos på meg... ;)

  SvarSlett