Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

tirsdag 19. januar 2010

Dagens antrekk:

Dagens antrekk: Genser fra H&M, skjørt fra Gina Tricot, og smykket tror jeg er fra Vero Moda. Kjøpte det blomstrete skjørtet i sommer, men hvem har sagt at man ikke kan bruke sommerskjørtet på vinteren også? Med en tjukk svart strømpebukse under så er kuldeproblemet fikset. :) Men det skal sies at hvis jeg skulle ha tatt turen ut i dag, så hadde jeg nok kledd på meg betraktelig mer enn dette, for jeg er desverre en skikkelig frossenpinn! I dag har jeg for det meste sottet forran dataen, jeg har vært særdeles lat; alt jeg har gjort har vært å lage middag til meg og samboern min, og å sette på en klesvask.. Huff å huff! :) Jaja, får gjøre litt mer fornuftige ting her imårra.. Og da skal jeg også møte det ene søskenbarnet mitt i byen, og det gleder jeg meg kjempe masse til! Sitter alt for mye alene for tiden! :/ Nå skal jeg snart se på Greys, må bare vente til den forb.... håndballkampen er ferdig.. Syns det er fryktelig unødvendig at et sports program skal ødelegge tv- kvelden min. De kunne ha sendt kampen alle andre dager, men ikke i dag; for det gjorde nemlig at jeg ikke får sett Medium! Grrr! Men nå klarer jeg faktisk ikke å stirre inn i dataskjermen mer, så dere får ha en fin kveld folkens! :) Flere som følger med Greys og Medium? Jeg syns begge de seriene er helt fantastisk bra! :)

3 kommentarer:

 1. Så jeg var ikke aleine om å hate at de sendte håndball istede for greys igår... Tenk å flytte det med en hel time, idiotisk!

  SvarSlett
 2. Nei, du var ikke det! Hater det like mye hver gang de sender sport på tv 2 i den tiden på tirsdager! De kunne heller hatt en egen sportskanal til det, så hadde vi fått sett det som vi ville se på tv! :)

  SvarSlett
 3. åå så fint skjørt, kjempefint!

  http://reginef.blogg.no

  SvarSlett