Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

mandag 7. desember 2009

Jente julefest:

Vi hadde årets første jente julefest her på lørdagen, og dette var altså antrekket mitt! :) Både kjolen og strømpebuksa er kjøpt på Bikbok. Veldig greit å kjøpe seg nytt juleantrekk når det ikke koster mer enn ca. 400 kroner! :) Men jeg kjøpte meg jo også litt nytt tilbehør da; bla. en ny kul clutch på Accessories og to par øredobber, samt et armbånd på Glitter, så litt mer penger gikk det jo.. Men det må man vel bare regne med nå i disse juletider!? :) Vi var ikke så mange på festen, siden det desverre var bare 5 stykker som kunne komme, men det var nå uansett veldig koselig! :) Det var egentlig ikke jeg som skulle ha denne julefesten, men siden ingen andre kunne så ble det til at vi var hjemme hos meg. Vi hadde egentlig lyst på julemat, men siden det ble bestemt først på lørdagen hvor festen skulle være og sånn, så ble det vanskelig å få tak i det, så det ble istedet pizza fra Pizzabakeren på oss. Var nå godt det å, men få ting slår en tallerken med god julemat i disse tider da! :) Tre av oss dro ut på Downtown, mens de andre to dro hjem. Det var kjempe bra ute, vi dansa heile natta. Skikkelig hærlig å være ute å danse med jentene igjen!! =) ALT for lenge siden nå!! Det eneste som ikke var fullt så bra var musikken oppe på diskoteket dær; dj`ene kunne godt ha spilt "litt" mer variert musikk! Det gikk liksom i samme duren så og si hele tiden på grunn av at de desverre hadde laget mixer av alle sangene de spilte. Sukk! :/ Men sånn alt i alt var det en kjempebra kveld!! =)

1 kommentar:

  1. Så fint antrekk :) Det hørtes jo ut som en veldig koselig kveld. Man trenger ikke å være mange for å få det trivelig. :)

    SvarSlett