Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

tirsdag 14. juli 2009

Sier natta med dette antrekket som jeg har laget på Polyvore. Er overlykkelig over at jeg har funnet den siden altså!! Nå er det slutt med å streve på paint! :D Skjørtet var foresten utgansgspunktet i dette antrekket, og du finner det her. :) Tenkte foresten enten at man skal bruke øredobbene til antrekket eller det gullsmykket, siden de jo ikke akkurat passer så veldig bra sammen. :) Dere får ha en god natt folkens! :)

2 kommentarer:

  1. De skoene var virkelig fantastiske:) Kjempefint antrekk!
    Sv. Ja vi har heldigvis hatt mer sol i dag, og tror det skal bli enda mer i morgen! Har enda ikke fått pakken min, virker som det tar litt tid i tollen... Håper den kommer i morgen:) Håper du har hatt en fin dag!

    SvarSlett