Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

lørdag 27. februar 2010

Fredagen:

IMG_4422 (2)nytt Jeg var på vinkveld/ innflyttingsfest hos ei venninne av ei venninne i går, og dette var altså antrekket for kvelden! :) Nytt skjerf fra B- Young og ny topp og genser i herlige nude-farger fra Vila. :) Ellers har jeg på meg dongeritights fra Vero Moda og gull armbånd fra H&M. Og jeg hadde også på meg et par store gull øredobber som matchet armbåndet. :) Tok bildene da jeg kom hjem i natt, så det ble ikke de beste bildene akkurat, og kameraet ble såklart fri for batteri underveis i knipsingen, men dere ser nå i hvertfall hva jeg hadde på meg. :) Jeg hadde en kjempefin kveld i går, og det var utrolig koselig å treffe alle jentene igjen! :) Det blir gjerne den gjengen jeg drikker i lag med når det skal være jentekvelder, og det er bestandig like koselig å møte dem! :) Jeg dro hjem allerede klokken 12 i går; var egentlig ikke klar for å avslutte da, men jeg hadde muligheten til å få skyss av venninna mi, og jeg betalte faktisk så mye som over 350 kroner for taxi da jeg skulle dit, så jeg fant ut at det var det mest fornuftige å gjøre. Taxisjåføren advarte meg trossalt om at det kom til å bli enda dyrere etter klokken 12, og jeg syns at over 700 kroner ville ha vært litt i meste laget for hva jeg er villig til å betale i taxipenger altså! Så det ble et heller kort møte med jentene i går, men får satse på at det blir litt lenger neste gang! Og kanskje det til og med blir en tur ut også da.. :) I dag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.. Samboern min skal ut med et par kompiser, så det er mulig at jeg bare blir hjemme og koser meg med Costume eller noe.. Fikk det faktisk først i går, for jeg har nettopp begynt å abonnere på det, og så hadde de ikke skrevet opp adressen min, så derfor fikk jeg det alt for sent. Men som plaster på såret så fikk jeg i det minste bladet gratis da! :) Har dere noen spennende planer for kvelden da?? Dere må ha en god helg! :)

fredag 26. februar 2010

I HOPE YOU ALWAYS FIND A REASON TO SMILE!

3850560492_e05a5170c8_large,nytt tumblr_kxahu4xlIr1qar4dno1_500_large,nytt Mine grunner til å smile i dag er at jeg: 1. Har funnet meg et stoffskifte forum på nettet hvor jeg faktisk kan snakke med folk som går igjennom det samme som meg. Og i går så fant jeg et innlegg hvor en jente faktisk hadde nesten de samme stoffskifte verdiene som meg, og dette innlegget følte jeg virkelig kan være til stor hjelp framover, så det ga meg virkelig god grunn til å smile. Og den store gleden som jeg følte inni meg da jeg fant dette innlegget, den har jeg virkelig ikke kjent på lenge nå, så det var påtide for å si det sånn! 2. Har faktisk shoppet masse nytt i dag!! :D Jeg hadde time hos psykologen klokken halv 5, og skulle egentlig bare levere tilbake en topp på B- Young, og handle litt mat og sånn til oss etter det, men så ble det til at jeg gikk innom Vila på vei hjem, og jeg fant bare så masse fint der! :D Skal legge ut bilder av det jeg har kjøpt senere! :) Så er det jo såklart noe negativt også da: Jeg står foreløpig uten psykolog igjen, pga. at jeg fikk psykolog igjennom en ordning som Nav har, og at jeg vistnok ikke kvalifiserte til den ordningen som dem har, pga at målet deres er å få personen som går til psykologen i jobb igjen innen 18 uker. Og alt er jo temmelig uvisst med meg nå.. :/ Men psykologen som jeg har hatt fram til nå skulle skrive brev til legen min om at jeg ønsker å fortsette å gå til psykolog, så da ordner det seg sikkert på en eller annen måte uansett.. Mulig at det er litt ventetid såklart, men det får nå så være.. Håper bare at den ikke er kjempelang da, for jeg har jo behov for å snakke med noen. Livet mitt er i grunnen en eneste stor berg og dalbane for tiden.. Jeg kan være glad og ha litt energi i det ene øyeblikket, for så å liksom dette helt i staver (miste all energien) i det neste.. :/ Jeg var kjempesliten i dag da jeg kom hjem, etter å ha vært ute i ca. 4,5 time bare.. Og det kjentes faktisk ut som om jeg såvidt skulle komme meg opp siste delen av bakken da jeg var på tur hjem. :/ Håper virkelig at den medisinen funker og gjør meg bedre snart, men det kan visst ta så mye som 3-6 mnd. før den begynner å virke vistnok.. :/ Og jeg har jo også en veldig lav dose.. Nei, huff, dette innlegget skulle jo være om glede, ikke sorg og bekymringer.. Men vanskelig å skrive om bare glede når livet mitt trossalt inneholder en del bekymringer for tiden.. :/ Ellers har det ikke skjedd noe særlig spennende denne uka.. Har faktisk stortsett bare vært hjemme.. :/ Håper at dere har hatt en fin dag og en fin uke! :) Nå skal jeg se til å finne senga mi, noe jeg egentlig burde ha gjort for mange timer siden.. Dere får ha en god natt! :)

tirsdag 23. februar 2010

Syns denne var så søt! Dere får ha en god natt folkens! :) Dagen min startet ikke så veldig bra, men etter å ha sovet en liten time, og fått i meg middag så ble faktisk formen mye bedre! Og jeg har endelig fått unna både en del husarbeid og masse blogging, så ja, jeg er i grunn ganske så fornøyd med denne dagen! :) Sleep tight! :) Bildet er fra weheartit.

Flere smykker fra Neiman Marcus:

550,nmc,nytt 1100,nmc,nytt Elsker rosetten og de andre detaljene på det øverste smykket! Og jeg ser det for meg til en enkel hvit eller svart genser. Det kunne jo fått enhver enkel genser til å fremstå som ny med alle de herlige detaljene! :) Men prisen er jo da 550 dollar, så ja, det er virkelig lov til å drømme.. :) Og det andre koster enda mer; hele 1100 dollar faktisk! Heldig den som har råd til noe slikt noe! :)

mandag 22. februar 2010

Neiman Marcus:

neimanmarcus.com,nytt neimanmarcus.com,795,nytt neimanmarcus.com,950,nytt 2850,nmc,nytt Jeg kom over en ny side med masse herlige smykker,armbånd og ringer i kveld, og dette er bare noen få av smykkene som jeg kunne tenkt meg derfra! Det er utrolig mye fin og stilig accessories på neimanmarcus.com, så jeg anbefaler dere absolutt å ta en titt på siden! :) Og det er også klær, sko og vesker m.m. fra diverse kjente designere der, så dette er en side å riktig drømme seg bort i.. :) MEN prisene er selvfølgelig også deretter da, så for meg blir det nok med drømmen! SUKK! :)
3127660889_160cb46954_large Sommerfugler er favorittinsektet mitt, og sant å si så liker jeg vel egentlig ikke så mange andre insekter! :) Men når jeg ser på dette bildet (i fra weheartit) så ser jeg faktisk ikke bare sommerfugler, jeg ser også en del av motefargene til våren i dette bildet, og det var det som virkelig fasinerte meg. Du har nemlig både nøytrale farger, hvitt, pudder, pastellfarger, gult, beige, blått (denim) og korall representert i disse sommerfuglene. Og legger man fantasien litt til så kan man sikkert finne noen stiltrender også i dette bildet; både en "urban warrior sommerfugl" (den store svarte og hvite feks. til venstre), og en etnisk en.. Hihi! :) :) Og nå blir jeg vel stemplet som passe gal her.. Men dette var faktisk det som slo meg da jeg så på dette bildet! :)
20080423234036,nytt2 Syns dette bildet fra weheartit er så utrolig fint!! Herlig feminitet og en nydelig liten kattepus i ett og samme bilde, det er jo bare helt perfekt for en katteelsker som meg! :)

Vil ha vår nå, og energien min tilbake!!

20081004140136 20080406082154 Å, jeg VIL ha vååår nå!! Fy så LEI jeg er av den iskalde vinteren! :( Hater å måtte pakke meg inn i drøssevis av klær hver gang jeg skal ut!! Og jeg hater hvor varm jeg faktisk blir når jeg endelig kommer meg inn på et av kjøpesentrene, pga. alle klærne som jeg faktisk har pakket meg inn i for å ikke fryse ute! :( Jeg vil seriøst bare ha vår og varme nå; kunne gå ut i lette vårklær, og slippe å tenke noe særlig over temperaturen, både den ene og den andre veien! Det føles så innmari lenge til april, og jeg blir værsyk bare jeg ser at gradestokken kryper nedover igjen. Sukk! Flere som har det slik?? :) Jeg skal seriøst være så glad når april nærmer seg, og det endelig begynner å bli litt varmere ute igjen!! :) Dette har foresten vært en temmelig kjip uke, har liksom aldri fått energien helt opp igjen etter at jeg var så lenge ute på onsdagen, og i går toppet det seg; jeg var faktisk i så elendig form at jeg såvidt klarte å holde meg oppreist i hele går! Jeg var svimmel, følte meg helt kraftløs og hadde på en måte vondt i både armer og ben.. Og jeg FRØS, på tross av at vi faktisk hadde fyr i ovnen her! Og som om ikke dette var nok, så måtte jeg pinade springe på do så fort jeg drakk litt vann.. SUKK! :( Og jeg ble også etterhvert skikkelig urolig i kroppen min, noe som var kjempe ekkelt! :/ Lurer nesten på om det kan være medisinen som jeg har begynt på som gjør dette.. For jeg føler meg ikke noe særlig bra i dag heller egentlig.. Vanligvis så hjelper det jo faktisk å spise hvis jeg blir urolig i kroppen, eller noe, men i går og i dag så har ikke dette hjulpet.. :/ Det eneste positive med gårsdagen var det at jeg faktisk kom meg i seng til klokka 1, og jeg har faktisk også vært oppe siden klokka halv 9 i dag.. Sto opp tidlig for å ringe legen min, men har ikke fått snakket med henne enda, hun skulle ringe meg tilbake.. Må jo nesten sjekke om det er vanlig å bli så satt ut av den medisin i begynnelsen.. Det står at den ikke skal ha noen bivirkninger, og at evt. bivirkninger er relatert til høye doser, og jeg har jo faktisk den minste dosen, men noen av de bivirkningene.. Hm.. Jaja, det må vel forhåpentligvis gå seg til i løpet av dagen. Håper virkelig at jeg slipper en til dag som den i går!! Skal gå å legge meg litt nå og se om jeg kanskje føler meg litt bedre etter å ha sovet litt mer.. Dere må ha en fin dag! :) Bildene er foresten fra weheartit. Ble sittende å drømme meg helt bort der inne igjen, her om dagen.. Det er så mange fine bilder der!! :)

lørdag 20. februar 2010

Vinn goodiebags fra SFW:

Søte Monique Lund har en konkuranse gående på bloggen sin hvor du kan vinne hele 3 goodiebags fra Stockholm Fashion Week. Og det er en hovedpremie og to trøstepremier så sjangsen for å vinne er dermed større enn det den ofte er ellers i slike konkuranser. :) Dere kan melde dere på den spennende konkuransen her. Jeg vil absolutt anbefale dere å ta en titt på bloggen til Monique; hun virker som en søt og jordnær jente, og blogger både om mote og om andre interessante ting. Og hun tar også fine bilder, så dette er virkelig en blogg som er verdt å få med seg! :)

torsdag 18. februar 2010

Endelig går det faktisk litt framover her... :)

tumblr_kwsb9cijb11qabivxo1_400_large,nytt Jeg hadde en ny legetime i går, og endelig vet jeg faktisk litt mer om hva det er som feiler meg! :) Det er veldig godt å endelig ha fått et svar på hvorfor jeg lenge nå har gått å følt meg så dårlig , men jeg har veldig blanda følelser her jeg sitter da.. Saken er nemlig den at jeg vistnok har et overstyrende stoffskiftehormon (TSH) i hypofysen. Dette vil si at jeg etterhvert kommer til å utvikle lavt stoffskifte, som jo er en sykdom som jeg må leve med resten av livet.. At jeg kom til å utvikle det var i hvertfall ordene legen min brukte, selv velger jeg å tenke at jeg nok allerede HAR utviklet denne sykdommen, siden jeg har vært så syk som det jeg har vært, de siste månedene. Det kan vel til og med hende at jeg faktisk har hatt dette i flere år uten å vite om det, for jeg har forstått det slik at man kan ha noe med stoffskiftet uten at det faktisk slår ut på blodprøver, og jeg har trossalt i flere år nå hatt forskjellige småplager, infeksjoner/ virus og slikt, men det er en annen historie.. MEN det kan også være en annen ting som gjør meg så syk, for ofte så henger visst lavt stoffskifte og noe som heter binyre tretthet sammen, og jeg har faktisk nesten samtlige symptomer på binyre tretthet, så jeg tror faktisk at jeg kan ha det i tilegg.. Jeg sa dette til legen min, og hun var vel kanskje først litt skeptisk, men da jeg fortalte at jeg har lest at dette kan komme av negativt fysisk og psykisk stress over tid, og at jeg har opplevd en god del psykisk stress over tid, så fikk jeg faktisk tatt en prøve for å sjekke binyrene mine. Så nå går jeg bare å venter på svaret på denne.. Men jeg leste her at man ikke nødvendigvis finner ut av det bare ved å ta en blodprøve, så det er mulig at jeg faktisk må legges inn på sykehuset for å faktisk få svar på akkurat det da.. Men jeg har i det minste fått medisin for stoffskiftet; veldig liten dose vel og merke, men det hadde visst hjulpet ei anna som også hadde det overstyrende stoffskiftehormonet, så da er det bare å håpe at det også hjelper meg! :) Så her går det i hvertfall til en forandring faktisk framover.. :) Ikke med formen min akkurat, men forhåpentligvis så går det framover med den også når jeg har gått på medisinen en stund! :) MEN det er så klart en hake ved dette, så lett skal det sannelig ikke være.. For hvis jeg faktisk i tilegg har binyre tretthet, så kan jeg faktisk risikere at stoffskifte medisin enten ikke virker, eller at jeg faktisk også blir verre. Så jeg kjenner at jeg er litt skeptisk til å begynne på medisinen på grunn av det, men tenker at det jo trossalt er så liten dose det er snakk om, så det vil vel helst gå bra.. Og skulle jeg bli dårligere så er det vel ikke noe særlig tvil om at jeg har binyre tretthet også, så det er jo forsåvidt også en måte å få svar på det da.. Men håper at jeg ikke blir dårligere enn det jeg har vært nå, for det vil jeg takle svært dårlig, tror jeg. Var foresten på kafe med ei dame jeg kjenner etter at jeg hadde vært til legen i går, og hun har faktisk også lavt stoffskifte. Og tanta mi har det også, så jeg har heldigvis folk jeg kjenner rundt meg som har erfaring med denne sykdommen. Det var en trivelig kafetur, men det at jeg må spise så innmari ofte er ikke bestandig like trivelig.. Blir jo fort dyrt når jeg er på kafe og sånn! Svært upraktisk altså! :/ Hadde egentlig tenkt meg hjem etterpå, men så møtte jeg på ei venninne av meg som jeg ikke har møtt på flere måneder.. Og det endte faktisk med at jeg var ute i hele går. Hadde legetimen klokka 10.20, og var ikke hjemme før etter klokka 20 en gang, og da var jeg seriøst helt ferdig!! Jeg tåler visst ikke slike lange dager ute så godt lengre.. Var egentlig kjempesliten lenge før det.. :/ Men jeg hadde uansett en kjempe fin dag da! :) I dag har jeg bare sløva her hjemme, men imårra skal jeg på kafe med ei anna venninne, som jeg heller ikke har sett på lenge. Det er alltid så koselig å treffe folk man ikke har møtt på en stund, så det gleder jeg meg til! :) Dere må ha en fin kveld! :) Bildet er foresten fra weheartit.

onsdag 17. februar 2010

Lørdagens antrekk:

IMG_4323 (2),nytt IMG_4333 (2),nytt IMG_4344 (2),nyttnytt Veeel, er vel egentlig litt i seneste laget å poste dette antrekket egentlig.. Men dette hadde jeg altså på meg på lørdagen! :) Er så glad i den nye fine blondetoppen min fra B- Young, og jeg elsker det at det er boxerrygg på den! Den er faktisk egentlig lang nok til å være en kjole, men jeg har brukt den som en topp her! :) Det grå skjørtet er et gammelt et fra H&M, som jeg faktisk aldri har brukt før. Noen ganger lønner det seg virkelig å ta vare på gamle klær altså, jeg er i hvertfall kjempe glad for at jeg ikke har kvittet meg med dette skjørtet, for det gjorde virkelig susen på lørdagen! :) Strømpebuksa er av merket Pierre Robert og accessorisen er fra B- Young og H&M.

tirsdag 16. februar 2010

tumblr_kwqwtlNKhR1qz84weo1_500_large,nytt I uka som har gått har jeg: - Hatt en ny time hos psykologen min (tirsdagen), og det er veldig godt å kunne sitte der og bare øse ut all frustrasjonen min til noen. Det trenger jeg virkelig for tiden!

-Tatt en ny sukkervannstest (onsdagen), og funnet ut en gang for alle at det virkelig ikke kan være blodsukkeret mitt det er noe i veien med; jeg hadde nemlig en blodsukkerverdi på 4,5 da jeg kom dit på mårran fastende, og jeg hadde faktisk en høyere blodsukkerverdi (5), to timer etter at jeg hadde drukket sukkervannet. Og etter at jeg hadde vært hos legen dro jeg innom B- Young butikken (på Olavskvartalet) som jeg jobbet på tidligere for å hilse på min tidligere sjef, som også er en god venninne av meg. -Og jeg sikla etter alle de fine nye klærne som hun har tatt inn! :) Men har desverre fint lite med penger igjen nå, så det ble ikke noe særlig med shopping på meg. -Og den genseren og toppen som jeg faktisk kjøpte meg viste seg selvfølgelig å være for store til meg.. :(

- Vært på kafe med det ene søskenbarnet mitt (fredagen), vi spiste nachos og koste oss på Choco Boco, og etterpå ble det en aldri så liten kikkerunde i diverse butikker inne på Solsiden. -Og jeg kjøpte meg min første tørrshampo (må jo prøve ut dette vidunderet av en shampo?), og Loreal sin nye shampo og balsam til under halve prisen av det de egentlig koster, på Vita. Og ellers ble det jo handlet både mordagskort og valentineskort så klart! :)

- Hatt det andre søskenbarnet mitt og samboern hennes på en aldri så liten fest her igjen (lørdagen), og vi koste oss med bra musikk, rødvin, potetgull og dip.. Og dro etterhvert også ut en tur på 3- Lions; hvor det ikke var fullt så bra musikk.. Men vi hadde det såklart bra alikevel! :)

- Og jeg har hatt en fin valentines day (søndagen) hjemme her med min kjære; vi utvekslet koselige romantiske kort og koste oss med favoritten dagen derpå, som jo er taco! Bare for å nevne det nok en gang... :)

Håper at dere også har hatt en fin helg, og ikke minst at dere hadde en koselig valentines day; enten den nå ble feiret i lag med en søt og romantisk, -eller mindre søt og mindre romantisk (hehe) kjæreste.. -Eller at dere rett og slett feiret den i lag med veldig gode venner! :)

Nå skal jeg ta kvelden her; jeg har bestemt meg for å begynne et nytt og bedre liv.. Og det nye livet innebærer det å faktisk komme seg i seng en god del tidligere.. Kremt! :) Jada.. Wish me good luck! I will for sure need it! :)Dere får ha en god natt folkens!

Det herlige kattebildet er foresten fra weheartit.

mandag 15. februar 2010

Jeg TRENGER seriøst en makeover nå!!

20050518_sim_w28_360.jpg,nytt 8678_Bonnie-Muirhead_copy_2,thehairstyler.com,nytt 10496_Sarah-Shahi,thehairstyler.com,nytt Jeg kan virkelig tenke meg en aldri så liten makeover nå, kjenner jeg; noe alla disse frisyrene kanskje. Og ja takk, til den herlige fargen som Nicole Richie har her! :) Jeg er bare SÅ lei av det tynne håret mitt som bare henger der.. Jeg har desverre ikke fått utdelt verken fall eller krøller fra naturen sin side, og ikke er jeg noe særlig flink til verken det å sette håret mitt opp, eller å gjøre noe annet spennende med det.. Jeg pleier forsåvidt å krølle det når jeg skal på fest, eller skal noe spesielt, og det er også en av de få gangene at jeg virkelig er fornøyd med det! Så nå går jeg bare å venter på neste lønning, og så tror jeg bare rett og slett at jeg skal satse på en aldri så liten makeover; jeg har lyst til å klippe håret mitt litt kortere, og kanskje også klippe det litt opp for å få litt mer volum.. Og så kan jeg også tenke meg til å gjøre noe med fargen tror jeg.. Jeg blir visst aldri fornøyd med hårfargen min.. Hehe! :) Men det er jo alltid godt med noe nytt da! Og nå har jeg hatt denne lenge nok føler jeg.. MEN ikke forvent dere den store makeovern, for jeg har ikke tenkt å bli veldig mørk eller noe slikt. Kanskje heller litt lysere igjen, får se hva frisøren mener.. :) Jeg har foresten muligens lyst til å prøve ut en ny frisørsalong; Sans Stylistene, de holder visst til i Nordre, og skal visst være flinke med både farger og styling.. Passer meg bra, siden jeg jo er levende opptatt av dette med at man skal ha og bruke de rette fargene! :) Drømmen min er å finne en frisør som virkelig får frem det fineste ved utseendet mitt ved å velge akkurat den rette hårlengden og hårfargen til meg! Det hadde sannelig vært noe! :) Syns foresten at Sans Stylistene hadde en spennende hjemmeside også, så jeg legger ved linken til hjemmesiden deres her, så dere kan sjekke den ut! :) Jeg fant disse bildene inne på Beautyriot.com og på Thehairstyler.com, og disse nettsidene er også virkelig verdt et besøk! Enjoy! :)

mandag 8. februar 2010

Flere nye smykker:

IMG_4292 (2),nytt IMG_4291,nytt Disse to smykkene kjøpte jeg meg før jul en gang.. Det øverste fjærsmykket er fra H&M, og det nederste gullhjertet er kjøpt på Accessorize.

Nye smykker:

IMG_4287 (2)nytt IMG_4300,nytt IMG_4297,nytt IMG_4294,nytt Jeg fikk disse fine smykkene i julegave i fjor. De to øverste smykkene fikk jeg i julegave hos søskenene mine hjemme hos mamma, og det var min kjære lille søster som plukket de ut! :) Og de to nederste smykkene fikk jeg av to venninner. Jeg ble kjempeglad for disse; så nok en gang; tusen, tusen takk for de fine gavene deres! :)

Lørdagens antrekk:

IMG_4277 (2)nytt IMG_4287 (2)nytt Dette hadde jeg altså på meg på lørdagen: Skinn bolero fra B-Young, den nye fine blondekjolen min fra Gina Tricot, tights fra H&M, og det nydelige, store smykket fikk jeg i julegave av søskenene mine hjemme hos mamma. Det er virkelig en favoritt i smykkeskrinet mitt! :) Fant foresten ut da jeg tok disse bildene at det er blitt et hull i den fine kjolen min, så nå håper jeg bare at jeg finner en ny kjole i samme størrelse! Hvis ikke så blir jeg gretten altså, for denne kjolen liker jeg!! :/ Jeg har hatt en fin helg. Lørdagen hadde vi først det ene søskenbarnet mitt og samboern hennes her på middag, hvor samboern min disket opp med indrefilet, stekte potetbåter og en hjemmelaget soppsaus til, og vi hadde salat til og god rødvin i glassene. :) Og litt senere på kvelden kom også en venninne av søskenbarnet mitt, og samboern hennes; vi hadde det kjempe trivelig her hjemme, og for etterhvert ut en tur på 3- Lions hvor vi også hadde det kjempebra! :) Og vi hadde faktisk nachspiel her også etterpå, noe vi egentlig så og si aldri pleier å ha; men jeg var absolutt ikke ferdig for kvelden, så jeg insisterte! :) Så vi 6 og en kompis av samboern min og søskenbarnet mitt dro hit for å feste litt videre.. Veeel, fest og fest.. Egentlig så var vel i grunnen folk ganske så ferdige med å feste, men koselig var det nå uansett! :) Og samboern min rundet av det rooolige nachspielet (hehe) med å lage nattmat til alle sammen, og lagde en kjempe god omelett av restene av middagen! Han er rett og slett utrolig flink når det kommer til matlaging! Noe som virkelig passer meg bra siden jeg egentlig ikke er så alt for glad i å stå på kjøkkenet å kokkelere selv.. :) Søndagen spiste vi taco; vi bare MÅ ha det begge to, dagen derpå!! :) Og ellers så ble dagen brukt til å rydde her; både etter festen og sånn ellers rundt omkring i leiligheta. Jeg tror faktisk seriøst ikke at det har vært så ryddig her noen gang siden vi flyttet hit, det er rett og slett utrolig koselig her nå! :) Hva har dere gjort for noe spennende i helga da?? Fortell, fortell.. :) :) Og er det foresten noen av dere som vet hvordan jeg kan få litt LUFT imellom linjene her?? Jeg har prøvd å finne ut av det, men nei.. Noen som vet?? :)

Fredagens antrekk:

IMG_4259 (2)nytt IMG_4268nytt Genseren og smykket er fra B-Young, beltet er fra H&M, skjørtet er fra Gina Tricot. Jeg har to strømpebukser på meg, og den ene er fra Pierre Robert. Og ringen fikk jeg av min kjære stemor for lenge siden. :)

fredag 5. februar 2010

Hjelper hjerne på tv 2:

Noen av dere som pleier å se på programmet "Hjelper hjerne", som dette bildet er hentet fra?? Jeg syns at det rett og slett er en genial serie, fantastisk å se hvordan folk feks. får bedre hukommelse av å gjøre enkelte øvelser, blir kvitt fobier de måtte ha for edderkopper og andre ekle dyr, ved å gå til psykolog for så å lære seg teknikker de kan bruke for å faktisk til slutt tørre å holde dette dyret. Men i går var det et høydepunkt i denne serien for min del, og jeg fikk meg en slags åpenbaring, kan du si.. :) Det handlet om hjernen og stress i denne episoden, og for å si det slik; jeg kjente meg veldig godt igjen. Jeg er nemlig selv ekspert på å stresse når jeg skal noe; jeg er hun som nærmest med hjertet i halsen til slutt løper ut av døra, små springer ned bakkene, og i panikk lurer på om jeg kommer til å rekke det jeg skal.. Og det er overhodet ikke bra at det er slik, jeg vet det egentlig så alt for godt. Men det har blitt en eneste stor uvane, jeg har vært slik i flere år nå, og jeg sliter virkelig med å snu på denne flisa. Problemet er i grunn det at jeg liksom kjemper en slags kamp med tiden; jeg tror BESTANDIG at jeg har mye bedre tid enn det som jeg faktisk har.. Og jeg klarer faktisk stortsett hver gang jeg skal noe å innbille meg, på tross av at jeg egentlig burde vite bedre; at joda, det og det tar jo bare så lang tid, så jeg trenger jo ikke å begynne med det riiiktiiig ennå.. Men så viser det seg at jeg egentlig skulle ha begynt med det mye, mye før! Det er forferdelig stressende å være meg til tider med andre ord, og det hjelper jo absolutt ikke noe på at ting på en måte blir enda mer forskjøvet nå for tiden fordi at jeg på toppen av alt er nødt til å ta pauser imellom tingene jeg skal gjøre for å faktisk spise! :( Etter å ha sett det programmet i går så har jeg vel egentlig skjønt en gang for alle, at jeg faktisk er nødt til å gjøre noe med dette! Så det er noe jeg virkelig skal sette fokuset på hos psykologen min, for dette kan jo faktisk være rota til mye vondt i livet mitt. Stress over lang tid er jo absolutt ikke bra og kan føre til mange negative ting, bla. fordøyelsesproblemer, sto det faktisk.. Og jeg ble jo rett og slett super stressa allerede helt i begynnelsen da jeg begynte å jobbe på Mexx pga. at jeg allerede da var blitt slik at jeg måtte spise temmelig ofte. Det var kjempe vanskelig for meg å skulle begynne 100 % i en ny jobb når det var slik at jeg mistet energien så fort og faktisk måtte ha to pauser i løpet av arbeidsdagen min. Så jeg fikk somsagt en slags åpenbaring da jeg så dette programmet i går, for nå tror jeg at jeg faktisk vet hvorfor jeg er blitt så dårlig som det jeg er; det var vel sikkert det store stresset som jeg opplevde over tid, både pga. arbeidstiden min og det at jeg måtte spise så ofte, som tilslutt gjorde utslaget.. Men jeg har jo også som jeg har nevnt tidligere her i bloggen, hatt en del utfordringer i livet mitt.. Så dette var nok sikkert på en måte rett og slett det store begeret som rant over for min del.. :/ Men så er det store sp. målet; er kroppen min bare på en måte veldig utslitt pga. dette?? Eller har jeg faktisk også utviklet en eller annen sykdom som følge av dette? Jeg håper såklart på det første, men det gjenstår jo å se da.. Jeg har i hvertfall en vond følelse av at veien fram til målet kan bli temmelig lang for å si det sånn.. Hvis ikke de legeprøvene jeg tok nå sist faktisk slår ut på noe vis da.. Men jeg har etterhvert nå blitt temmelig negativ til slike prøver, siden de ikke har funnet noe så langt, så jeg regner egentlig ikke med at de finner noe denne gangen heller! :( Foresten dette med at jeg (stortsett) bestandig er ute i siste liten med ting gjør jo ofte at jeg ikke får postet antrekksbilder også.. Har tenkt en del ganger at jeg skulle gjøre det, men nei.. Der var tiden ute gitt, og null antrekksbilder ble det. :/ Men i dag da jeg satt og oppdaterte meg på alle bloggene som jeg følger igjennom Bloglovin så fikk jeg plutselig en ide til et antrekk, og da slo det meg; hva hvis jeg faktisk blir flinkere til å planlegge antrekkene mine dagen i forveien, og rett og slett tar bildene da istedet! Det vil jo spare meg for masse stress.. Hehe! :) Både med tanke på at jeg faktisk har antrekket klart når jeg skal noe, og det at jeg slipper å stresse med tanken på de bildene, som det som vanlig aldrig ble noe av.. For jeg ønsker virkelig å dele flere antrekk med dere, selv om jeg absolutt ikke har en eneste MIU MIU veske, eller andre slike spennende ting.. :) Huff, dette ble jo et temmelig langt innlegg, men jeg hadde så innmari mye på hjertet nå.. :) I dag skal vi foresten bare chille forran tv`n her hjemme, men i mårra så får vi middagsgjester, og skal kose oss her en gjeng med god mat og vin. Og jeg planlegger å ha på meg den nye fine, hvite kjolen min i fra Gina Tricot; den passet meg perfekt, og jeg er så GLAD for at jeg kjøpte den!! :) Dere må ha en superduper helg folkens! :) Bildet er foresten fra tv2.no. Jeg pleier vanligvis å være veldig forsiktig med å bruke bilder i fra slike steder her på bloggen min, men det sto jo trossalt at man kunne dele dette med andre på Facebook, Twitter, osv, så jeg tenkte at da måtte det jo gå bra om jeg bruker det her på bloggen min også! :)
Denne søte kjolen kjøpte jeg på Bikbok til den ene julefesten som jeg hadde i fjor. Den er kjempe fin på, men for meg er altså ikke dette en såkalt ordentlig julekjole.. :)
Denne fine blondeboleroen kjøpte jeg på Lene- V til jul i fjor. Den reddet i grunn jula mi, for jeg fant meg faktisk ikke en ordentlig ny julekjole, og jeg brukte denne til en enkel svart kjole som jeg hadde fra før, og det så i grunn ut som jeg da hadde fått meg en ny kjole alikevel, pga. at det så ut som om den var en del av kjolen! :)

torsdag 4. februar 2010

Dagen min...

tumblr-400 I dag har jeg vært på kafe med ei venninne. Det ble bare en veldig kjapp kafetur siden jeg klarte å forsove meg i mårrest og derfor møtte henne senere enn det som var planlagt, men jeg fikk i hvertfall truffet henne, og det er jo i grunn det viktigste. :) Var kjempe trivelig å se henne igjen, og jeg fikk faktisk julegaven min fra henne i dag; en kjempesøt lue som hun har strikket til meg. Hjemmelagde gaver er vel i grunn det som er mest koselig å få! :) Ellers så endte jeg altså opp på shopping, jeg har vel ikke all verdens av penger å bruke på meg selv akkurat nå, siden jeg faktisk har kjøpt meg en ny pc nylig, og januar i tilegg ble en temmelig dyr mnd. på grunn av en alt for høy strømregning, og så kom jo såklart tv-lisensen på toppen av det.. Men det skal sies at jeg leverte tilbake klærne som jeg kjøpte på Vero Moda, i dag, og i tilegg så hadde jeg faktisk tilgodelapper på begge plassene jeg handlet på. HURRA for tilgodelapper!! :D Jeg har også hatt min første time hos psykologen i dag, og det føles bra! Føler at jeg endelig er på rett vei nå. :) Og jeg var hos legen igjen i går og tok noen prøver, så forhåpentligvis så kommer jeg snart til bunns i hva det egentlig er som feiler meg.. Nå feks. så måtte jeg nettopp ta meg en pause for å gå å lage meg noe å spise, jeg føler meg helt elendig (det føles ikke som jeg har noe særlig med krefter igjen og det føles som jeg faktisk nærmest skal dette i bakken), og det er faktisk bare litt over 3 timer siden jeg spiste sist! Det er jo rett og slett helt merkelig dette, jeg skjønner ingen ting.. Og jeg har veldig vanskelig for å finne meg i at det faktisk er sånn, men må jo tydeligvis bare leve med det.. Og prøve å gjøre det beste ut av det, og faktisk lytte til kroppen min som tragisk nok sier at den vil ha mat annenhver time! :( Nei, nå skal jeg ta kvelden her, har bestemt meg for å ta et skikkelig krafttak når det gjelder dette med leggetiden min, så nå skal jeg gjøre nok et forsøk på å komme meg litt tidligere i seng ... :) Dere får ha en god natt! :) Det fine bildet er foresten fra weheartit. Elsker den fine lyse nattkjolen mot de svarte strømpene.. :)

Dagens shopping! :)

Er jeg fornøyd med dagens shopping!? JAAA, jeg er veldig fornøyd!!! :D Genseren og den lange blondetoppen har jeg ikke fått ut av hodet mitt siden jeg først så dem på B- Young for noen uker siden, og de hadde faktisk størrelsen min igjen i begge to; jeg er i himmelen! :) Har ikke prøvd dem på enda, men satser på at de blir bra, Sisters Point pleier å bli det. :) Jeg er veldig glad i det merket, syns de har masse fint! :) Og er ikke den hvite blondekjolen fin dere!? Den fant jeg fort og gæli på Gina Tricot i dag, tenkte bare jeg skulle titte innom sånn kjappest; og der hang det jaggu en igjen i str. min; lykke! :) Og jeg bare elsker den glidelås detaljen på ryggen!! :)
Denne kjolen er fra Bikbok og ble kjøpt før jul i fjor.
Denne tøffe skinn boleroen kjøpte jeg på B-Young i november i fjor.