Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

søndag 31. januar 2010

Fram med hatten deres jenter! :)

Taylor Momsen fra Gossip Girl, Costume Det nye i stjerneverdenen er visst at vi skal bruke hatter! Selv er jeg virkelig ikke en hatte person, men hvis det gjøres på denne lekre måten så er kanskje til og med jeg tilbøyelig til å ta på meg en hatt! :) Taylor Momsen i fra Gossip Girl ser virkelig veldig stilfull ut i dette antrekket, og hatten topper bokstavelig talt det hele! :)

torsdag 28. januar 2010

A true love story:

Det finnes vel få ting som er så fint som det ekte kjærlighet er!? :) Natta folkens, nå skal jeg finne senga mi og krype godt inntil den gode varme kroppen til kjæresten min. :)

Mere Looklet:

Looklet:

onsdag 27. januar 2010

Looklet og helga/ hverdagen min:

De to øverste antrekkene ble til på lørdagskvelden da jeg var kjempe frustrert over at jeg ikke kom meg på fest til venninna mi som planlagt, fordi at jeg nok en gang følte meg temmelig dårlig.. Jeg følte meg i et skikkelig mørkt humør for å si det mildt, og da passet det jo å gi utrykk for det ved å lage veldig mørke antrekk på Looklet.. Bra at jeg kunne få litt inspirasjon ut av det kjipe humøret mitt om ikke anna.. Jeg har vært veldig mye dårlig igjen den siste tiden, og i går da jeg sto og skulle lage middag til meg og samboern min så ble jeg plutselig så dårlig at jeg rett og slett bare måtte gå og legge meg på sofaen. Jeg følte meg rett og slett skikkelig svimmel og kraftløs.. Det er så ekkelt når det blir slik, når jeg ikke har den fjerneste ide om hva det er som egentlig feiler meg! Det er i grunn det verste, for jeg blir jo temmelig redd til tider også.. :/ Jeg prøver å ikke skrive så alt for mye om dette her på bloggen, tenker at dere sikkert er mye mer interessert i å lese om positive ting.. Men nå har det seg nå en gang slik at det å være syk desverre er blitt en stor del av min hverdag. :( Jeg skulle så gjerne hatt energi til å poste antrekk og slikt her, men det er nok dårlig med energi her i gården for tiden! :/ Som dere sikkert skjønner så ble det en kjempe rolig helg her hjemme på meg.. Men søndagen var en forholdsvis fin dag, da spiste vi taco og jeg kosa meg med støtte konserten for folkene i Haiti.. Tror det var på NRK 1 det gikk.. Det var et utrolig fint program, og jeg blir bestandig like rørt av å se slike programmer; alle de utrolig gode menneskene rundt omkring som ofrer seg og reiser ned dit for å hjelpe de stakkars menneskene der nede til å klare seg i gjennom den tunge hverdagen som de nå opplever. Det er så utrolig flott at det finnes slik godhet i verden! :) Jeg skal selv støtte folkene i Haiti med 100 kroner, og jeg håper at dere også har gitt deres bidrag, eller har tenkt å gjøre det. De trenger jo all hjelp som de kan få nå, disse stakkars menneskene.

fredag 22. januar 2010

Team Joddski:

Jeg bare elsker slike musikalske programmer som "Det store korslaget", og denne gangen så er det jo ekstra spennende å følge med siden broren til stemoren min er med der! Han er den første hovedsangeren som dere hører her, og jeg liker stemmen hans virkelig godt! :) Denne låten er desidert den jeg har likt best så langt i konkuransen. Enjoy sier jeg bare! :) De gikk foresten videre i dag også; jeg ga dem hele tre stemmer, og tenker å gjøre det samme neste gang: For dette koret skal vinne, dere!! :)

Dagens inspirasjon:

Dette antrekket lagde jeg på maks 10 minutter på Looklet nå nettopp, og det er helt klart en inspirasjon for dagen. Herregud så lei jeg er av mørke, triste farger nå! Jeg går stortsett kledd i svart hele tiden, med innslag av grått eller hvitt.. Rart med det; jeg elsker egentlig farger, men på høsten og vinteren så kler jeg meg alikevel for det meste i svart. Og joda, jeg har virkelig digget den svarte, rocka looken som har vært i vinter, men nå er jeg bare SÅ klar for litt glade farger igjen, og dette antrekket hadde jeg med glede tatt på meg i dag! Jeg tror til og med at jeg hadde blitt litt glad av å gå med det.. :) Jeg var foresten i byen en tur i går også, var å møtte ei kjempe koselig jente som faktisk var en av mine beste venninner da vi var mye yngre. Men så fikk jeg meg min første ordentlige kjæreste og ja, dere kjenner vel historien!? Jente møter gutt, jente blir så blind av forelskelse at hun desverre glemmer noen av de gode vennene rundt seg.. Noe jeg selvfølgelig ikke ville ha gjort i dag! For det er nemlig noe i det ordtaket som sier at en kjæreste har du her og nå, mens vennene dine har du for bestandig. Husk det dere som er unge og veldig ny forelsket! Det er viktig å ta godt vare på de vennene man har, selv om den nye kjæresten får dere til å føle det som om dere går på en rosa sky, og dere bare ikke kan få nok av han, eller henne! ;) Men tilbake til i går; jeg var altså og møtte en tidligere venninne av meg som i det siste har ønsket kontakt med meg igjen på kafe, og det var utrolig koselig å treffe henne! Og selv om vi faktisk så og si ikke har hatt noe kontakt med hverandre de siste årene, så føltes det som om vi egentlig har hatt det hele tiden! Det er så godt å møte folk som man rett og slett har en kjempe god kjemi med, enten man pleier å se dem ofte, eller bare møter på dem en gang iblandt! :) Vi ble sittende og skravle lenge, og etterpå så ble det jaggu litt shopping på meg også! :) Kjøpte meg en lys turkis tunika (favoritt farge) og en stripete lang topp på Veromoda, og et skjerf i friske, glade farger på B- Young. Kjempe herlig med noe nytt i litt mer vårlige farger, men jeg har ikke fått prøvd det ennå da, så jeg håper virkelig at det passer! Poster i så tilfelle bilder av det senere.. :) Dere får ha en fin dag folkens, og nå er det jo helg og greier også; kan det bli bedre!? :) Har dere foresten noen spennende planer denne helga? :) Jeg skal muligens til I (mitt kjære søskenbarn) i mårra i hvertfall, og vi (jeg, hun og en venninne av henne) skal ha jentekveld og kose oss med vin og muligens litt rock band- spilling også.. Haha! :D

Bare elsker denne sangen!!

Shawty`s like a melody in my head that I can`t keep out. Got me singing like. Na na na na everyday, it`s like my i-Pod stuck on replay... Min absolutte favoritt låt på radioen for tiden! Får bare ikke nok av denne! En skikkelig GLAD låt dette! Love it! <3

torsdag 21. januar 2010

Gårsdagens antrekk:

Genser, skjørt, skjerf og smykke fra H&M. Elsker det nye skjørtet mitt derfra! :) Sommerfugl ringen er også fra H&M, og de to andre ringene fant jeg (somsagt) for en stund siden ved å gå på oppdagelsesferd i et av smykkeskrinene mine! :) Jeg hadde to strømpebukser på meg for å ikke fryse, og den ene er i ull; ja, jeg er en frossenpinn, men det er sannelig fortsatt ganske kaldt ute! De ull strømpebuksene fra Pierre Robert er virkelig et must i klesskapet mitt på denne tiden av året! Nå skal jeg komme meg i seng her, klokka er som vanlig blitt ALT for mye! Sukk.. Jeg er virkelig uforbederlig på akkurat dette området! :/ Dere får ha en god natt! :)

Venner:

Heldigvis så har jeg i hvertfall gode venninner som er der for meg og stiller opp når jeg virkelig trenger dem! :) Venner er virkelig noe av det mest dyrebare som finnes; de er der for deg og gir deg en varm og god klem når du trenger det mest, og minner deg på hvorfor det påtross av alt det triste i verden, er så godt å leve. De er virkelig noen underbare skatter som man må ta godt vare på. Nettopp det føler jeg desverre ikke at jeg har fått gjort det siste halvåret som har gått. På grunn av jobb tiden som jeg har hatt på Mexx, og på grunn av sykdommen min som til tider fullstendig har tappet meg for energi, så føler jeg at jeg har sett alle de gode venninnene mine så alt for lite. :/ Dette håper jeg imidlertid å få rettet opp i i tiden framover, for mitt eneste nyttårs forsett i år var faktisk at jeg skulle tilbringe mer tid i lag med alle de gode venninnene mine! :) Jeg var somsagt på kafe med det ene søskenbarnet mitt her i byen (som også er en utrolig god venninne av meg) i dag, og det var så ufattelig godt å få snakket med ei god venninne om alle de kjipe tankene som jeg har inni meg! Det er så godt å snakke med et annet menneske som virkelig lytter til det du har å si, og virkelig forstår deg. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skulle gjort uten henne, eller de andre venninnene mine som er der for meg nå som jeg har det så vanskelig! Kafeturen med henne gjorde dagen min MYE bedre, og jeg fikk faktisk litt energi igjen, noe jeg absolutt ikke har hatt noe særlig av denne uka. Så takk I for at du er den du er og stiller opp når jeg virkelig trenger deg! :) Bildet er fra weheartit.

Learn to make yourself happy...

Jeg kunne visst virkelig trengt å lest den boken øverst, for jeg kjenner at jeg virkelig trenger litt inspirasjon til å finne igjen gleden i hverdagen min nå.. :/ Tenk om man bare kunne ha stått opp en morgen, tenkt at man skulle føle seg bra og ha en god dag, og så hadde det faktisk blitt slik! En dag uten et eneste problem og uten en eneste kjip tanke.. Det er noe jeg virkelig savner nå! :/ Får bare tro og håpe at jeg snart finner ut av hva det egentlig er som feiler meg, slik at jeg kan få litt mer energi og ha litt mer overskudd i livet mitt igjen. Bildene er foresten i fra weheartit.

tirsdag 19. januar 2010

Dagens antrekk:

Dagens antrekk: Genser fra H&M, skjørt fra Gina Tricot, og smykket tror jeg er fra Vero Moda. Kjøpte det blomstrete skjørtet i sommer, men hvem har sagt at man ikke kan bruke sommerskjørtet på vinteren også? Med en tjukk svart strømpebukse under så er kuldeproblemet fikset. :) Men det skal sies at hvis jeg skulle ha tatt turen ut i dag, så hadde jeg nok kledd på meg betraktelig mer enn dette, for jeg er desverre en skikkelig frossenpinn! I dag har jeg for det meste sottet forran dataen, jeg har vært særdeles lat; alt jeg har gjort har vært å lage middag til meg og samboern min, og å sette på en klesvask.. Huff å huff! :) Jaja, får gjøre litt mer fornuftige ting her imårra.. Og da skal jeg også møte det ene søskenbarnet mitt i byen, og det gleder jeg meg kjempe masse til! Sitter alt for mye alene for tiden! :/ Nå skal jeg snart se på Greys, må bare vente til den forb.... håndballkampen er ferdig.. Syns det er fryktelig unødvendig at et sports program skal ødelegge tv- kvelden min. De kunne ha sendt kampen alle andre dager, men ikke i dag; for det gjorde nemlig at jeg ikke får sett Medium! Grrr! Men nå klarer jeg faktisk ikke å stirre inn i dataskjermen mer, så dere får ha en fin kveld folkens! :) Flere som følger med Greys og Medium? Jeg syns begge de seriene er helt fantastisk bra! :)
Jada, nok et antrekk fra Looklet. Jeg er fortapt i den siden.. :) Og så er det innmari deilig og rett og slett få tankene mine over på noe annet for en stund.. Jeg er temmelig deppa for tiden, så HURRA! for slike makeover sider som får meg til å tenke på helt andre ting! :) Skulle foresten svært gjerne hatt skjørtet på bildet også! Skjørt er noe jeg absolutt ikke får nok av i garderoben min!
Skulle virkelig svært gjerne hatt en kort skinnjakke alla den på bildet! Som dere ser så har jeg herved gått amok inne på Looklet.com.. Jeg får bare ikke nok av den siden!! :)

fredag 15. januar 2010

Endelig er det nyeste Costume i salg:

Jeg måtte jo selvfølgelig innom butikken å dra med meg det nyeste Costume da jeg var ute! Herregud som jeg har ventet på dette bladet nå! :) Og det ser ikke ut som jeg kommer til å bli skuffet heller, for joda på forsiden av bladet; nettopp det jeg har gått rundt å drømt om i lang tid nå: Vakre vårlooks! Og jeg er i himmelen.. Hehe! :) Slik går jeg foresten for det meste kledd nå for tiden; godt innpakka i en god jakke for å holde varmen! Det er liksom det som teller i kulda, så får man heller pynte seg litt mer når det blir litt varmere igjen. Og i mellomtiden så får man bare drømme seg bort i nye vårmoter.. Sukk! :) Nå derimot skal jeg lage middag til meg og min kjære; en rett som jeg aldri har laget før; nemlig svin a`la Bernie, som jeg fant inne på matprat. Det er ikke all verden, er visst en veldig enkel rett, men blir spennende å prøve noe nytt! :) Dere får ha en fortsatt god dag folkens, og ei alle tiders helg! :)

Vinteren kan være så utrolig vakker:

I dag da jeg var ute en tur kunne jeg bare rett og slett ikke dy meg for å ta disse bildene på vei hjem, herregud så ufattelig nydelig det er ute nå. :) Den hvite fine sneen som henger tungt på trærne.. Jeg gikk rett og slett å drømte meg litt bort i det nydelige vinterlandskapet da jeg var på vei hjem. Vakkert er det.. Kaldt, men vakkert! :)

torsdag 14. januar 2010

Pastells by Liss:

I den nye H&M katalogen var det masse friske fine farger, og også en del lysere pastell farger, og jeg lot meg inspirere av dette da jeg lagde dette vårlige antrekket på Looklet i natt! Jeg er så klar for litt vårnytt nå, og har gått å ventet på denne månedens Costume i en evighet, kjennes det ut som! Men i morgen er det endelig i butikkene! Og jeg skal løpe, løpe ut å kjøpe!! Så håper jeg at det er masse herlige sider om vårens mote der! For jeg er bare SÅ klar for noe nytt nå!! :) Ønsker dere alle sammen en fin dag! Jeg må vel prøve å dra den late rompa mi opp i fra stolen snart, og se til å få gjort noe fornuftig her i leiligheta.. :)

onsdag 13. januar 2010

Et par bilder til som jeg tok hos pappa:

Må bare ha med disse bildene også. Den fine blomsteroppsatsen hadde stemoren min laget selv til jul. Skikkelig koselig med hjemmelaget julepynt. :) Og det øverste bildet er av Kristin og den minste lillebroren min; som i grunn ikke er så veldig liten lengre, han har faktisk vokst oss alle over hodet nå. :) Sånn, da skal jeg ikke plage dere med flere julebilder. :) Men jeg har derimot en god del bilder fra hytteturen som vi hadde, som jeg tenker å legge ut her. :) Men det blir mest naturbilder da; jeg elsker somsagt å ta bilder av naturen og det var helt nydelig natur der! :) Skulle gjerne ha gitt dere noen "juicy" festbilder også, men jeg prøver så langt det lar seg gjøre å ta hensyn til dette med å ikke legge folk som ikke vil ligge ute på nettet ut her. Og dette er ikke en gjeng som jeg tror ville blitt så glad for å se bildene av seg selv her, så da må jeg nok desverre bare avstå fra den fristelsen.. Jeg har en del morsomme bilder fra den turen, for å si det sånn! :)

Må jo nesten ha med disse koselige bildene av meg og lille tulla også! :)

Flere bilder av den lille solstrålen min! :)

Er hun ikke bare ufattelig skjønn!? :) Den minste søstra mi er en skikkelig solstråle, og hun elsker å posere på bilder, noe dere kanskje skjønner når dere ser disse bildene!? Det er nok å bare ta opp kameraet, så begynner hun å posere i vei.. Hehe! Hun er en morsom liten jente, som jeg virkelig skulle ønske at jeg hadde fått sett mere til! :) Og den velkomsten som jeg fikk da jeg møtte henne den første gangen nå da vi var hjemme i jula; hun sprang mot meg med vidåpne armer, og omtrent hoppet opp i armene mine! Og jeg ble virkelig rørt da hun gjorde det! Vi har desverre sett hverdandre alt for sjelden opp igjennom oppveksten hennes, men alikevel så fikk jeg en så varm velkomst av henne! Det varmet virkelig et store søster hjerte! <3