Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

mandag 30. november 2009

Sexy back!

Tre kjoler med sexy rygg fra Shopbop.com. Liker spesielt godt ryggen på den nederste kjolen, den skulle jeg svært gjerne hatt i klesskapet mitt! Du finner lekkerbiskenen her. :)

Jul i hjemmet vårt! :)

Jeg elsker denne koselige førjuls tiden med alle de koselige julenissene rundt omkring, og nå er det endelig pyntet hjemme hos oss! :) Jeg er spesielt glad i sånne søte litt barnslige nisser som de på det nederste bildet her! Kjenner at jeg rett og slett blir glad av å se på dem! :)
Nå er det bare snøen som mangler.. Men det gjør meg egentlig ikke noe om den venter litt til med å komme, jeg har nemlig ikke funnet meg noen nye vintersko enda.. Men har jo alltids de gamle som jeg kan bruke da.. :)
Dette har vært nok en fin helg. I går var vi ute en tur på en pub som heter Macbeth i lag med noen venner av oss; det var bra musikk og bra med liv, og vi hadde det kjempe morsomt der! :)
I dag har vi bare sløva her hjemme; sett på tv, spist taco og kooosa oss! :) Det er virkelig rørende med sånne program som det "Rød nese programmet", jeg får bestandig så lyst til å støtte sånne ting når det er på tv.. Har jo lyst til å støtte de forskjellige organisasjonene ellers å da, men enda mer når jeg ser sånne program på tv. Samboern min er foresten plan fadder til en liten gutt, og jeg tror jeg også skal bli plan fadder til et lite barn. Det hadde vært kjempe herlig å vite at nettopp jeg kunne hjelpe ei lita jente, eller en liten gutt til å få det bedre her i verden! :)
Nei, nå er det natta her. Ble visst seint kvell på meg i dag å, men jeg sov temmelig lenge i dag, så da blir det jo fort sånn.. Dere får ha en god natt! :)

torsdag 26. november 2009

Den lille sorte!

Asos har virkelig skjønt dette med den "lille sorte", og har et kjempe stort utvalg av "den" på siden sin. Denne nydelige kjolen er en av mine favoritter! Elsker snittet på den, og lommene utgjør en kul detalj på den! :) Kjolen koster ca. 470 kroner, og du finner den her. :)
Sukk sier jeg bare! Dette er også helt klart en favoritt! Og denne nydelige kjolen koster bare 360 kroner, og du finner den her. :)
Nok en favoritt: Denne nydelige chiffong kjolen fra Mango koster ca. 800 kroner, og du finner den her.
-Og denne.. Jada, jeg hadde LETT fått plass til den også i klesskapet mitt! :) Den koster bare 360 kroner, og du finner den her. :)

onsdag 25. november 2009

-For ikke å snakke om denne kjolen, den har innmari kule detaljer, og hadde fint fått plass hjemme i skapet mitt den også!! Prisen er derimot litt i dyreste laget for meg; den koster ca. 1400 kroner. Men for dere som er så heldige at dere har råd til den så finnes den altså her. Sukk! :)
Nok en favoritt! Elsker skuldrene på denne kjolen, og den koster bare 360 kroner! :) Du finner denne lekkerbiskenen her. :)
Skulle svært gjerne hatt en kjole alla dette også i klesskapet mitt! Svarte blonder er HOT! :) Denne godbiten fra Gestuz koster ca. 760 kroner, og du finner kjolen her. :)
Nagler er også HOT, og denne kjolen hadde jeg heller absolutt ikke hatt noe imot å ha i klesskapet mitt! Den koster bare 270 kroner, og du finner den her.
Nok en fin kjole med nagler som jeg fint hadde fått plass til i klesskapet mitt. :) Denne kjolen koster bare ca. 330 kroner! Og du finner den her. :)
Dette er altså mine favoritter, og jeg hadde nok lett tatt alle sammen hvis jeg hadde hatt muligheten til det! :)
Hva er din favoritt her?? :)

Natta!

Da har jeg endelig fått postet bilder av klærne som jeg har kjøpt meg de siste månedene. Har tenkt at jeg skulle gjøre det lenge nå, men det var først i dag at jeg endelig fikk juven over meg til å gjøre det. Har foresten begynt å lese en bok av Eckhart Tolle som heter "Lev her og nå". Den handler om at man skal leve i nået for å få ny energi og balanse. Jeg kan virkelig trenge begge delene om dagen, og den har visst hjulpet andre mennesker til å finne roen i livet sitt, så jeg tenker; hvorfor ikke gi den et forsøk!? :) Noen som har lest den, og hva syns dere i så tilfelle om den?? Jeg har foreløpig bare kommet til side 49, og den virker jo interessant så langt! :) Nå er jeg virkelig på overtid her, så nå skal jeg jammen meg se til å finne senga mi snart! Kom meg faktisk i seng tidligere i går, men så begynte jeg å blogge ganske seint i dag, og da var det selvfølgelig gjort! Blir jo så alt for ivrig, og så går klokka i fra meg.. Noen som kjenner seg igjen, eller!? :) Nei, dere får ha en god natt folkens! :) Bildet er fra weheartit.com, de har så mange søte bilder der! :)

Nye skjerf i garderoben min:

Dette skjerfet har jeg kjøpt på Cicelia på Solsiden. Jeg er ikke helt fortrolig med de hvite frynsene på skjerfet, men det er et innmari søtt skjerf da! :)
Dette skjerfet er også kjøpt på Cicelia på Solsiden. Det er det nyeste skjerfet mitt, og virkelig en favoritt! Elsker lilla fargen på det! :)
Dette skjerfet er kjøpt på H&M for en stund siden. Liker mønsteret på det.
-Og dette myke deilige skjerfet er fra Cubus, og er også en favoritt! Elsker den fine lyseblå fargen på det! :)
Har jeg dilla på skjerf!? JEPP! :) Og det er mange fler i samlingen min, men dette er altså de nyeste skjerfene mine. :) Hvis jeg kommer over et skjerf med farger som jeg liker og som jeg kler, ja da MÅ jeg bare ha det, og sånn er det med den saken! :)

Nye klær i klesskapet mitt! :)

Denne kjøpte mamma til meg sist jeg var hjemme på Fauske. Den er kjøpt på Veromoda og er kjempesøt på, og det beste av alt; det er ull i den! :)
Denne kjempesøte kjolen er kjøpt på Bikbok. Det må være den søteste kjolen jeg har i klesskapet mitt, tror jeg! :)
Cardigan kjøpt på Bikbok. Tenkte at jeg til en forandring skulle kjøpe en cardigan med en sprek farge, siden alle de jeg har stortsett er svarte, grå eller offwhite. :)
Denne stilige toppen kjøpte jeg på Risøe for en stund siden, har desverre ikke fått brukt den enda, men ser fram til å bruke den! :)
Pologenser kjøpt på Cubus, liker lilla fargen på denne kjempegodt. Og overaskende nok så var den veldig fin til meg; trodde egentlig ikke at jeg kledde denne lilla fargen, men det gjorde jeg. :)
Samme genser som den over.
Jeans som er høy i livet, kjøpt på Cubus for en liten stund siden til bare 199 kroner! Dette har virkelig blitt en favoritt; jeg elsker den fine lilla fargen på buksa, og kjenner at jeg er blitt litt hekta på fargede bukser etter å ha kjøpt denne. Har faktisk aldri hatt fargede jeans før.. Men dette kjøpet ga virkelig mersmak! :)
-Og som dere ser så måtte jeg ha den i en til farge. :) Hadde egentlig tenkt å kjøpe den i grå, men de var jo selvfølgelig utsolgt for den i min størrelse! :(
Denne boblejakken kjøpte jeg på Veromoda ganske nylig. Jeg har bare korte boblejakker fra før, og siden jeg er en skikkelig frossenpinn så fant jeg ut at jeg virkelig trengte en som var litt lengre. Denne kostet bare 399 kroner så absolutt et greit kjøp. :)

Nye klær i klesskapet mitt fra Mexx:

Kjempe søt bolero, kjøpt på Mexx for en liten stund siden. Den er i 80 % ull, så den er nok varm og god, men jeg har desverre ikke fått brukt den enda.
Tweed blazer fra Mexx, kjøpt for en stund siden. Denne har jeg lagt ut bilde av på bloggen min tidligere, men måtte nesten ta den med her også, siden jeg la ut bilde av skjørtet som hører til. :)
Tweed skjørt fra Mexx, kjøpt for en stund siden.
Denne kjolen er kjøpt på Mexx for en stund siden, og er mye søtere på enn på hengeren; kjempe fin fasong på den, men den er litt lang, så jeg vurderer å få den lagt opp.
Søt genser fra Mexx, kjøpt for en liten stund siden. Det er kjempe fin fasong på den, og stoffet er kjempe herlig! :)

tirsdag 24. november 2009

Denne tunikaen er kjøpt på Mexx for en stund siden. Den er i et helt utrolig deilig stoff og har egentlig lommer i sidene, men det kommer ikke fram på bildet. Kjempe herlig tunika rett og slett. Favoritt! :)
Bluse fra Mexx; en stund siden jeg kjøpte denne. Den har kjempe søte blonde detaljer ved knappestolpen og på ermene.
Samme bluse, bare i svart. Måtte ha den i begge fargene, men den hvite er helt klart min favoritt! :)

Fletter i håret:

Ashley Olsen, Lauren Conrad, Drew Barrymore, Mary- Kate Olsen og Jennifer Aniston ser rett og slett kjempefine ut med fletter i håret sitt. Skulle ønske at jeg også kunne flette sånne fletter i håret mitt, og jeg regner med at det ikke akkurat er verdens største kunst, men det eneste jeg kan er desverre å flette en vanlig flette. Tror nesten at jeg må lære meg å flette slike fletter gitt! :)
Bildene er fra Costume.no.