Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

onsdag 30. september 2009

Dagens kjole! :)

Denne kjempesøte kjolen skulle jeg gjerne hatt i klesskapet mitt! :) Ville brukt den med en cardigan i den rødfargen som er i kjolen og med et par svarte fine støvletter til. Og det måtte vel helst vært ull i cardiganen siden jeg er den største frossenpinnen som går i to sko! :) Kjøpte foresten en kjempefin rød cardigan i hele 70 prosent lammeull på Cubus i dag, har ikke fått prøvd den enda, men passer den så blir den vel en ny favoritt, tenker jeg.. :) Dere finner kjolen her. :) Må foresten unnskylde at jeg nok en gang ikke har fått blogget noe særlig, men forrige uke så hadde jeg bare de kjipe mellomvaktene (fra klokka 10.30-18/ 18.30), og når jeg kom hjem så var det rett i matfatet, og så på finn.no for å se på leiligheter. Hver bidige kveld i det siste har jeg sottet å sett etter leiligheter, og i kveld er ikke noe unntak. Men det er pinade helt umulig å finne noe, de fleste sentrumsnære leilighetene er nemlig ikke større enn noen å 40 kvm, evt. også opp i 50 kvm.. Men that`s it! Eller så er de så dyre at vi bare kan glemme å ha et liv ved siden av boutgiftene hvis vi skal bo der. I natt sov jeg knapt, lå og vridde meg i senga, og fikk liksom aldri sove.. Forferdelig slitsomt, og det var rett og slett skikkelig vanskelig å stå opp til tidligvakta mi i dag! :( Og nå kjennes det ut som det minst er 14 sinte okser som springer villmann inni hodet mitt, tror det rett og slett må være like før det eksploderer! Fy fader så vondt det gjør! :( Det tar virkelig på å ha det slik som tingene er nå, er det noe jeg hater i livet mitt så er det uvisshet.. Og akkurat nå aner vi jo ikke om vi finner noe nytt, eller når vi evt. gjør det.. Og vi bor altså fortsatt med alt av klær på stua.. Og det er noe jeg kjenner at jeg takler ganske så dårlig! :/ Nei, huff, håper virkelig at vi finner en bra leilighet snart!! Samboern min skal faktisk på visning i mårra på en leilighet som er 56 kvm, en del mindre enn vi hadde sett for oss, men uansett bedre enn mange av de andre alternativene dær ute.. :) Får bare håpe at den er fin, for jeg blir ganske deppa av å ha det på denne måten! Og det er fryktelig frustrerende å sitte å leite etter leilighet på finn hver bidige dag uten å faktisk finne noe! :( Nei, nå skal jeg ta meg en paracet og se om jeg ikke får roet ned de sinte oksene litte granne, og så skal jeg finne senga! Har blitt alt for seine kvelder igjen i det siste! :/ Dere må ha en god natt! :)

onsdag 16. september 2009

En smuuule frustrert, ja... :(

Ikke noe dagens kjole eller noe annet spennende i dag.. Jeg må bare få litt frustrasjon ut! Vi hadde endelig han fyrn i fra byggbransjen hær i dag for å se mer på klesskapet vårt, og han fant sopp både nede ved veggen og i gulvet.. Det var visst et vannrør dær som kan ha forårsaket at det har blitt fuktskader og sopp. Nå har vi et stort hull både i gulvet og i veggen i skapet vårt, og vi har herved flyttet opp på gjestesoverommet vårt, noe vi nok skulle ha gjort for lenge siden. For ting har virkelig tatt tid for å si det sånn! Vi har hatt den jæ*la soppen dær siden vi flyttet inn her i mai en gang.. :( Og nå er også "hele klesskapet" vårt flyttet opp på stua vår.. Så her har vi det ryddig og fint me klær strødd utover stuebord, sofa og stol.. Godt at vi i det minste på en måte har to stuer da sånn at vi slipper klær på den eine sia! Huff, dette var akkurat det jeg trengte, som om jeg ikke har hatt nok stress på kroppen min den siste tia liksom.. Jeg er seriøst sååå frustrert nå!! :( Og LEI av heile leiligheta, kjenner jeg! Vil egentlig bare flytte herifra! Det har vært så mye siden vi flytta hit; soppen, lukta av den på soverommet vårt og i tilegg så har vi også hatt stygg lukt på badet vårt nede helt siden vi flytta hit. Så innimellom så har jeg rett og slett gått i fra den ekle lukta på soverommet og rett inn i den vemmelige dunsten på badet.. Og da har jeg rett og slett blitt en smule kvalm! ÆSJ altså!! Vi vet ikke helt hva som skjer framover nå, men det er nok ikke helt usannsynlig at vi flytter herifra.. For nå kan vi jo ikke bruke soverommet vårt nede, og vi har heller ikke klesskap oppe! :( Drømmen om det walk- in closetet mitt ble visst til et mareritt! :( Første gangen det kom noen hit for å se på det og fikse det så sendte huseierne rett og slett bare vaktmestern, og han tok noe soppdrepende middel på noe som jeg tror var en sopp på veggen der inne, og så malte han over.. Jada, det ble ikke sjekket noe mer.. Er det rart at jeg blir "LITT" frustrert!? Jeg bare spør! Nei, nå skal jeg stelle meg og komme meg i seng (gjestesenga). Dere får ha en god natt folkens! :)

tirsdag 15. september 2009

Dagens kjole! :)

. . Søt hverdagskjole fra H&M til 349 kroner. Liker knappene bakpå ryggen og leggene forran på kjolen kjempegodt! :) Den finnes også i mørkblå, men den grå er min favoritt! :) I dag har jeg vært på jobb fra klokka halv 11 til klokka 18, har hatt en grei dag på jobb i dag også, men har vært en litt slisom dag med tanke på blodsukkeret mitt.. Så det var godt å komme hjem for å si det sånn. Blir godt med bare tidligvakter de dagene som kommer! Så kan jeg i hvertfall få slappet ordentlig av på kveldene! :) Nå skal jeg snart kose meg med Greys og en deilig varm kopp te! :) Håper at dere har hatt en fin dag, og dere får ha en fortsatt fin kveld! :) Flere av dere som følger med på Greys, regner jeg med!? Herregud, det er en bra serie! :) PS. Må bare si at jeg absolutt ikke ville ha stylet den gråbrune rutete blazern med den svarte pologensern under, siden jeg syns at det ble alt for hardt. Men jeg orket rett og slett ikke å skifte da jeg skulle ta bilde av den. :) Første gangen jeg brukte blazern så hadde jeg på meg en kjempesøt hvit bluse (som jeg selvfølgelig også har kjøpt på Mexx) under den, dongeribuksa som jeg har på meg på bildene, og brune støvletter. Og den andre gangen jeg brukte den så hadde jeg på meg en ny blå dongeribukse som jeg har kjøpt på Cubus, en hvit enkel singlet og røde runde øredobber til. :)

Blazer 2 fra Mexx:

Hvem skulle tro at jeg skulle bli så klassisk at jeg faktisk har kjøpt meg to blazere den siste tiden!? Ikke jeg i hvertfall, men jeg elsker dem! :) Man blir påvirket av arbeidsplassen sin, ja.. Positivt i dette tilfellet, vil jeg si! :) For jeg kan virkelig trenge noen litt mer enkle, fine klassiske klesplagg i garderoben min!! Har kjøpt alt for mye mønster de siste årene.. Blomster er fint det, men i høst er jeg klar for noe annet! :) Selv om jeg jo faktisk har kjøpt meg en blomstrete kjole på Mexx også da.. Vanskelig å gå helt bort i fra det! Hehe, men den er innmari fin da, så den er også et godt kjøp! :) Skal legge ut bilder av resten av klærne som jeg har kjøpt meg i det siste, etterhvert.. :) Jeg elsker foresten den sløyfedetaljen på jakka og de søte puffermene! Mmmm! :) Har btw. blitt litt mørkere siden sist jeg la ut bilder av meg selv. Ble så lei av å være så fryktelig blond.. Hehe! :) Pleier stortsett å farge håret litt mørkere når det blir høst. Men nå skal jeg ta kvelden her! Dere får ha en fin natt folkens! :) Unnskyld lite blogging i det siste, men har somsagt vært kjempe stressa, og hatt mer en nok med jobben min! :/ Skal prøve å komme litt sterkere tilbake nå som jeg får litt kortere dager på jobb! Det blir godt det! :)

mandag 14. september 2009

Dagens antrekk! :)

Dette var altså dagens antrekk på jobb; hadde på meg den nye tweed blazern min fra Mexx, dongeribukse og pologenser fra B- Young og skjerf fra H&M. Har hatt en grei dag på jobb i dag, stresset til en forandring ikke ut døra i dag når jeg skulle dit, og det var skikkelig godt! :) Jeg har vært så fæl til å stresse i det siste.. Og det er rett og slett typisk meg å stresse ut av døra i siste liten når jeg skal noe.. Noe som selvfølgelig ikke er bra i det hele tatt! :/ Så jeg må seriøst skjerpe meg!! Og første steg i rett retning er å legge meg til litt mer ok tid, så må jeg stå opp tidligere enn det jeg gjør nå.. Er alt for glad i å sove, og tyner det så langt det bare går om mårran, og da blir det jo fort bare stress! :/ Så jeg vet det bare så alt for godt; her er det skjerpings!! :) På fredagen så jeg og samboern min filmen World Trade Center, og tårene fosset konstant.. Det var en skikkelig gripende film, og når man vet at det er i fra virkeligheten så blir det jo straks enda mer gripende! Stakkars alle de folkene som mistet sine kjære i det terrorangrepet. Huff! Man må bare huske å ta vare på alle de man har kjær mens man har de i livet sitt!! Verdsette alle de fine og dyrebare øyeblikkene man har i lag! For en dag er de desverre borte.. :/ Denne filmen satte som dere skjønner virkelig tankene i gang hos meg.. :) På lørdagen var jeg endelig med på jentefest igjen, denne gangen hos ei venninne av ei venninne, av ei venninne av meg.. Hun hadde bursdagsfest og jeg var så heldig å bli bedt jeg også! Har bare møtt henne en gang før, men vi hadde kjemi med det samme vi møttes! Alltid like koselig når man møter nye folk og man føler det sånn! :) Det ble en vellykket kveld både hos henne og ute på byen. Vi dro ut på Downtown, og takket være ei venninne av meg så gikk vi rett forbi køen, og slapp til og med å betale! Hærlig, for det var nemlig enormt lang kø der! :) Godt å få shaka ass`n sin litt igjen, men kjente at jeg ble fort sliten på grunn av alt stresset som jeg har hatt på kroppen i det siste da.. :/ Men morsomt var det! :) Har dere gjort noe spennende i helga da?? :)

onsdag 9. september 2009

Dagens (mini) kjole! :)

Fant denne søte rutete minikjolen på Forever21. Egentlig er det nok litt varmere plagg jeg er ute etter framover, men med en svart tights og en god og varm cardigan over den, så kan man jo fint gå høsten i møte i denne. :) Ellers så ville jeg hatt et par tøffe skinnboots og den svarte skinnjakka mi til den! :) Du finner den her. :) Nå skal jeg være flink jente å ta kvelden; kommer meg jo aldri i seng når jeg skal om dagene, men kanskje jeg kan klare det i dag hvis jeg bare slår av dataen tidlig nok.. :) Dere får ha en god natt! :)

SKO:

Sko er noe annet som jeg virkelig trenger meg, de jeg har fra før av er alt for ubehagelige til å ha på seg en hel arbeidsdag; jeg får rett og slett skikkelig vondt i føttene av dem. Så støvletter/ skoletter med veldig kort hæl er et virkelig "MÅ HA" for min del nå! Skjønner egentlig ikke hvordan jeg har holdt ut med de som jeg har nå, tidligere når jeg har jobbet! Disse stilige støvlettene fra Victoria`s Secret skulle jeg gjerne hatt i alle fargene!! Du finner dem her. :) Og de har mange andre fine støvletter/ sko også, så siden deres er virkelig verd å sjekke ut! :) Nå skal jeg få den late ræva mi opp fra spisestustolen, og se til å få satt på en klesvask.. Har vært innmari dårlig på å vaske klær i det siste, og det begynner å merkes i klesskapet mitt også nå, så nå er det virkelig påtide!! :) En annen ting som jeg virkelig må få gjort snart er å rydde bort sommerklærne mine.. Ser ikke nå grunn til å ha de liggende i skapet lengre når vi bare har skitvær her i Trondheim! :( Huff, jeg blir skikkelig værsyk altså.. Savner sola og varmen, og syns det er veeeldig vanskelig å tenke på at det er over et halvår til våren kommer igjen! :/ VEEELDIG VANSKELIG! :)

CRAVINGS!!

Dette er noe av det som står på min ønskeliste for den nye høstgarderoben! Skulle gjerne hatt alt dette i klesskapet mitt!! :) Den som bare hadde hatt mer penger for det meste er fra shopbop.com, og det koster nok mye mer enn det som min lommebok har å by på! :( Men, det er jo lov til å drømme da.. Så får jeg heller bare prøve å finne noe lignende til en billigere penge en annen plass.. Men det er nok lettere sagt enn gjort kan det virke som, for jeg har vært rundt omkring i diverse butikker på Torget nå, og jeg kan ikke si at jeg finner så innmari mye altså.. Ikke det som jeg vil ha i hvertfall! :/ Er det bare jeg som er ekstremt kresen, eller er det flere som har det på samme måten? Jeg begynner egentlig å tro at det er jeg som er kresen altså.. Har feks. sett diverse gode tjukke cardiganer rundt omkring, men ingen som roper "kjøp meg" liksom.. Jaja, får vel bare vente i spenning så dukker det vel noe interessant opp før eller siden.. :) Vi fikk foresten inn den nydeligste tweed drakten på Mexx i dag, og gjett om jeg skal HA den!! Prøvde den etter jobb i dag og den var rett og slett smashing! :) Var kjempesliten de siste timene på jobb; gikk fra klokka 10.30-18 i dag.. Men da jeg så tweed drakten så følte jeg meg med ett mye, mye bedre.. I hvertfall veldig heldig som faktisk jobber på en plass hvor vi får inn slike lekre ting! :) Skal legge ut bilde av den når jeg har kjøpt den, tenker jeg kjøper den imårra! :) Håper at dere har hatt en fin dag folkens! :)

tirsdag 8. september 2009

Skjerf i spreke farger:

Jeg digger måten disse skjerfene spriter opp antrekkene på! Utrolig hva et skjerf i en fresh farge kan gjøre med en vanlig kjedelig topp! :) Og nå er det så absolutt tiden for skjerf for min del, vi har det faktisk ganske kaldt på butikken der jeg jobber, og da gjør det seg virkelig med et godt skjerf! :) Bildene er fra shopbop.com, men de er gamle så vet ikke om disse skjerfene er der lengre.. Men de har sikkert mange andre fine skjerf der! ;)

Dagens kjole! :)

Vi går desverre imot en kaldere tid, men når det finnes slike herlige kjoler som denne som man kan holde varmen i, så er det kanskje ikke så ille alikevel!? :) Jeg skulle i hvertfall svært gjerne hatt denne fine kjolen, og du finner den her. :) Slike kjoler som dette er et must nå på høsten, syns jeg, og jeg bare MÅ ha meg en lignende kjole!! :) Dette har vært en lang dag, jeg har vært på jobb fra klokken 13 til 22 på grunn av personalmøtet og er temmelig sliten og trøtt her jeg sitter! Men det blir nok mye bedre på jobb for meg framover for jeg har fått en til to dager i uka med kortere vakt, og atpåtil tidligvakt, så det blir bra! :) Nei, nå skal jeg komme meg i seng, klokka begynner som vanlig å bli alt for mye! Dere får ha en god natt folkens! :)

mandag 7. september 2009

Dagens kjole! :)

Elsker alle de fine fargene og blomstene på denne kjolen, og glidelåsen gjør den bare helt utrolig rå! VIL HA!! :) Du finner denne godsaken her. :) I går kveld hadde jeg besøk av ei venninne som jeg ikke har møtt på veldig lenge. Det var kjempe koselig å endelig møte henne igjen, og vi hadde en god del å prate om for å si det sånn! :) Det var sinnsykt godt å endelig være litt sosial igjen! Jeg skulle egentlig på jentefest, men det ble ikke noe av, så da ble det heller en kjempe koselig hjemmekveld med meg og hun istedet! :) Neste helg derimot er jeg bedt på bursdagsfest, så da blir det fyll og fanteri med jentene.. Gleeeder meg, lenge siden vi har festet i lag nå, så det blir kjempebra!! :D I dag har jeg og samboern min kost oss med taco, og ellers har det skjedd fint lite.. Har fått gjort litt husarbeid her da, og tro meg, det TRENGTES!! Det har blitt "litt" forsømt i det siste.. :/ Jeg har foresten en tendens til å bli dårlig etter en stund når jeg har spist taco, merkelig nok.. Blir både urven og svimmel.. Skjønner ikke helt hva det er for noe, men det må jo være noe jeg reagerer på da..? Er det noen flere som har lignende opplevelser med taco? I så tilfelle så blir jeg kjempeglad om dere deler dem med meg! Lurer på om det rett og slett kan være det at det er ganske mektig mat, og at jeg faktisk spiser for fort og for mye, eller noe.. Men jeg spiser bare 2 usle tacoshell da; fylt til randen med fyll riktignok, men alikevel.. Det burde jeg jo ærligtalt tåle!? :/ Hm, kjenner jeg blir "litt" frustrert altså.. For taco er noe av det beste jeg vet, og det samme er godter, men av en eller annen merkelig grunn så virker det som om jeg ikke tåler noen av delene særlig godt! :( Nei, nå skal jeg ta kvelden her. Har seinvakt imårra, men greit å komme seg i seng alikevel! :) Blir foresten en lang dag i mårra siden det skal være personalmøte etter jobb. Dere får ha en god natt! Håper at dere også har hatt en fin helg! :)

fredag 4. september 2009

Dagens kjole! :)

Fant denne søte kjolen på forever21.com. Herlig gråfarge på denne, syns jeg! :) HUFF, nå er det altså alt for lenge siden jeg har blogget, men dagene mine har gått til jobb, og når jeg har kommet hjem så har jeg rett og slett vært TØMT for energi! :( Og sånn har i grunn ukene siden jeg begynte å jobbe gått.. Og det har vært ekstra tungt på grunn av det hersens blodsukkeret mitt som er så innmari ustabilt! :( Trodde jo at det skulle bli bedre bare jeg begynte å jobbe og fikk litt struktur på dagene mine, men neida, det har det ikke blitt! Jeg blir seriøst gal av det! :( Men nå har jeg heldigvis verdens mest forståelsesfulle sjef, og det hjelper jo veldig på! :) Jeg har fram til nå gått ca. 100 prosent, men skal etterhvert nå jobbe litt mindre.. Kjenner rett og slett desverre ikke at jeg klarer å jobbe så mye som det jeg gjør nå! Jeg har vært helt utslitt disse to siste ukene så det ser jeg virkelig fram til!! :) Skal prøve å få blogget litt mer framover; har blant annet kjøpt en god del nye plagg som jeg skal legge ut bilde av når jeg bare får juven litt over meg. Har blitt en del shopping på Mexx, ja. :) Og i tilegg så har jeg jo endelig fått fargeviften min med mine 40 helt egne farger som jeg tenkte jeg skulle ta bilde av og legge ut her. :) Men nå skal jeg avslutte for i kveld, så jeg kommer meg i seng i litt grei tid, har nemlig tidligvakt i morgen, og det er jo greit å være litt utkvilt da! :) Ga foresten opp resten av bildene fra turen til Lofoten, har liksom ikke orket å sette meg ned å sortere mer, og jeg tok jo så himla mange bilder da vi var der oppe. :) Så da ble det heller "dagens kjole" i dag! :) Får se om jeg kanskje orker å legge ut flere bilder fra Lofoten senere, var i hvertfall noen fine solnedgang bilder der.. :) Dere får ha en god natt folkens! :)