Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

tirsdag 30. juni 2009

Dagens kjole! :)

Skulle gjerne ha tatt på meg denne kjempesøte kjolen i dag og dratt på shopping med ei venninne, men i og med at det faktisk ikke ser ut i leiligheta vår nå, så får jeg vel heller være litt fornuftig og kaste meg over litt husarbeid.. Det har visst blitt litt bortprioritert i varmen.. :) Kjolen og masse andre fine kjoler, finner dere her. :) Dere får ha en flott dag! :)

Min egen butikk:

Jeg har egentlig en drøm om å en dag starte opp min egen klesbutikk, og hvis jeg en gang senere i livet mitt skulle være så heldig å få det til; man skal jo gjerne ha litt penger i bakhånd, så skulle jeg absolutt ha tatt inn litt mer kule og moteriktige klær enn det som man finner ellers her i Trondheim, som foreksempel disse tre utrolig kule kjolene i fra rarefashion.co.uk. :) Det er lov til å drømme, ikke sant!? :) Kjolene finner du her.

Dagens kjole! :)

Nå har jeg tittet igjennom et par nettsider etter dagens kjole, og jeg endte altså opp med denne utrolig søte kjolen i fra asos.com. :) Kjolen finner dere her. Ser for meg at denne kjolen hadde vært kjempekul med en svart lang tights under. Dermed kan den faktisk brukes utover høsten også. :) Nå skal jeg ta kvelden her, har begynt å legge meg alt for sent igjen, og må prøve å få snudd litt på døgnrytmen min igjen! Dere får ha en god natt! :)

mandag 29. juni 2009

Skjørt fra Asos.com:

Det jeg ønsker meg aller mest for tiden er et nydelig blomstrete skjørt alla disse. Og jeg skulle gjerne hatt alle disse fine skjørtene fra asos.com i klesskapet mitt! :) Det i midten er nesten utsolgt, de har bare en størrelse igjen, forståelig nok! Og det er selvfølgelig ikke min størrelse! :(
Har jo ei venninne som er på ferie i Amsterdam nå, og hun har lovet meg å kjøpe noe fint til meg der. Jeg skulle seriøst blitt så glad om hun hadde kommet hjem med et lekkert skjørt til meg! :)

Topper fra Net-a-porter.com:

To herlige sommertopper fra henholdsvis Emilio Pucci og Milly hos Net-a-porter.com. Disse fine toppene skulle jeg gjerne brukt til en dongeri shorts en deilig, varm sommerdag. :)

Tommelen opp for denne dama! :)

Ikke bare er Erin Wasson supermodell, men hun er også designermuse, smykkedesigner, stylist og klesdesigner!! Jeg ser virkelig opp til henne for at hun har klart å lykkes med alt dette! Og hos Selfridges i London var merket hennes Erin Wasson x RVCA den mest suksessfulle lanseringen for en ny designer noensinne. Så tommelen opp for denne dama altså! :)
Bildet er i fra Costume.no

Mini Anden:

Hun regelrett stråler imot oss i Cubusreklamene på tv for tiden, og jeg syns at denne dama rett og slett overgår de fleste modellene som jeg har sett, og at hun i likhet med Helena Christensen har dette helt unike, spesielle utsendet som noen mennesker bare er så heldige å ha. Hun har også i likhet med Christensen helt utrolig nydelige øyne, som man legger merke til umiddelbart. For ikke å snakke om kroppen hennes, vil tro at det er mange jenter som misunner henne den! :) Ikke er hun så fryktelig tynn som det mange modeller er heller, men hun ser tvertimot veldig sunn og veltrent ut. Jeg kan ikke skjønne noe annet enn at denne svenske skjønnheten kommer til å nå veldig langt i livet sitt, og få mange fotooppdrag, både i hjemlandet sitt Sverige og i utlandet. :)
Bildet er i fra denne artikkelen i Costume.

Michael Jackson:

Jeg var nok ikke en av de største fansene til Michael Jackson, men at han hadde noen helt utrolig bra sanger, det er bare ikke til å stikke under en stol! Han er jo rett og slett legendarisk når det kommer til musikk!
Jeg og samboern min så en dokumentar om han på tv på lørdagen, og ut i fra det jeg så der så velger jeg virkelig å tro på han når han sier at han aldri hadde sexuelt samkvem med de guttene som anmeldte han. Han virket bare rett og slett som en litt naiv mann med veldig stor omtanke for andre, inkludert de guttene som det var snakk om. Jeg fikk faktisk vondt i meg når jeg så denne dokumentaren, og så hvor trist han så ut når han snakket om dette temaet. Og det er klart at det er vel fristende for ganske mange å anmelde en mann som har så masse penger, bare for å få ta litt del i formuen hans selv. Han ble trossalt frikjent for dette så jeg velger somsagt å tro på han, og ikke de guttene. Kjempetrist at vi har mistet en så bra musiker som det Michael Jackson var! Og han døde så alt for ung. Hvil i fred Michael!
Bildet er fra en artikkel i Costume, som du finner her.

Søndagen:

I dag har jeg og samboern min bare kosa oss maks her hjemme. Sottet ute på verandaen og slikket sol, og nytt livet. :) Vi grilla sommerkoteletter til middag, og hadde potetsalat og salat til; enkelt og godt! :) Så mye mer er det vel egentlig ikke å si, annet enn at jeg endelig har fått lagt inn litt bilder her fra helga og sånn nå. Bloggen min blir desverre fort litt bortprioritert nå når været er så nydelig.. Må jo nesten være ute og nyyyte sola da! :) Håper at dere alle sammen har hatt en super helg! Min har rett og slett vært tipptopp!! :D Nå er jeg supertrøtt, så nå skal jeg ta kvelden. Dere får ha en riktig så god natt! :)

Lørdagens antrekk:

Dette var altså jobbantrekket mitt på lørdagen. Og jeg hadde brune enkle sandaler til. :)
Jeg var først på jobb fra klokka 12 til 17, så møtte jeg samboern min i byen og vi satte oss litt ute i sola med en halv sub hver i fra Bigbite. Etterpå dro vi for å handle, og da vi kom hjem satt vi oss litt ut i sola på den eine verandaen vår og kosa oss med litt is. Så lagde vi deilig taco til middag og kosa oss med litt hvitvin som samboern min hadde kjøpt med seg fra turen. Jeg var skikkelig gira på en liten tur ut, så vi dro en tur på 3- Lions, en pub like i nærheten av her vi bor. Der var det som vanlig kjempe koselig med bra liv, flinke trubadurer og allsang! :) Hadde faktisk på meg dette da vi for ut også, men oppgraderte antrekket med et par hvite pumps istedet for de brune sandalene. :)

Fredagen:

Fredagen var en sinnsykt herlig dag, jeg hadde legetime klokka 9, så jeg sto opp tidlig, og fikk for en gangs skyld dagen litt med meg. Skikkelig deilig å være oppe så tidlig på en så utrolig fin dag. Sola skinte fra skyfri himmel og det var skikkelig varmt og godt! Ordentlig sommer med andre ord! :) Gikk innom Rema på vei hjem, og kjøpte med meg middag, melon og det nye nummeret av Costume. Satt og slappa litt av da jeg kom hjem, men siden det bare ble noe sånt som fem timer søvn på meg natta før så gikk jeg å la meg litt. En skam å gjøre det når været var så nydelig, men sto opp klokka halv to og kosa meg ute i sola, på verandaen vår fram til seint på ettermiddagen. Som oftest syns jeg at det er triveligst med litt selskap, men akkurat i dag storkosa jeg meg faktisk alene! Kan faktisk ikke huske sist jeg har kosa meg så mye i mitt eget selskap! :) Samboern min var i Frankrike på jobbtur, men skulle komme hjem senere på kvelden, og jeg avtalte også med venninnene mine på bildene over her at vi skulle møtes ut på kveldinga. De skulle ut en tur, og jeg foreslo at de kunne ta forspielet her, så kunne jeg joine dem litt. Skulle gjerne ha dratt ut en tur i lag med dem, men i og med at jeg skulle på jobb på Mexx klokka 12 på lørdagen så fant jeg ut at det var best å la det være. Greit å være i fin form når man nettopp har begynt å jobbe på en ny plass! :) Men vi hadde det nå kjempe koselig her før de dro ut i hvertfall! :)

søndag 28. juni 2009

Bilder fra innflyttingsfesten som vi hadde den 7/6:

Disse bildene fra innflyttingfesten, fikk jeg tilsendt på mobilen min nå ganske nylig av venninna mi på det nederste bildet. Er så fornøyd med dem at de nesten må inn her på bloggen min. :) Var jo en kjempebra kveld, sånn bortsett fra at jeg ikke var helt i slaget på grunn av det som skjedde dagen før.. Da jeg holdt på å besvime.. :/ Men det er heldigvis fortid nå da! :)

torsdag 25. juni 2009

Kafe og Martna, og mere shopping... :)

I går tilbrakte jeg nok en dag i lag med denne søte jenta, som forøvrig er en av de beste venninnene mine. Vi dro først på Choco Boco på Bakklandet hvor vi kosa oss med deilig is i varmen, og etterpå bar det en liten tur inn til byen. Vi tok en rask tur innom Choco Boco i Nordre, hvor det nederste bildet er tatt. Choco Boco fans!? En del! Det er en kjempe koselig kafe! :) Men jeg måtte så sinnsykt på do da vi kom til byen, så det var egentlig grunnen til at vi gikk inn dit. :) Digger foresten de hvite solbrillene som jeg har på meg på det nederste bildet, de er bare så sinnsykt kule! Litt misunnelg på venninna mi fordi at hun er den heldige eieren av de, ja! :) Etter å hatt en liten stopp på Choco Boco fulgte jeg venninna mi et lite stykke da hun skulle gå til bussen, og sånn ble de øverste bildene til. Vi hadde det kjempe morsomt midt i byen med all fotograferinga vår.. Lurer på hva de som gikk forbi oss egentlig tenkte.. Følte meg i hvertfall som en skikkelig 14`is! Men skøy var det! Hehe! :D
På kvelden møtte jeg Mexx- jentene på Monkey bar på Solsiden. Det var kjempe koselig, gøy å bli bedre kjent med de som jeg skal jobbe i lag med! :) Etter noen timer ble jeg og hun eine jenta enige om å dra på en av de andre uteplassene for å få oss noe mat, de hadde nemlig ikke matservering på Monkey Bar. Vi endte opp med å bestille mat på Egon, som forøvrig har matservering til langt ut på natt! Kjekt å vite hvis jeg skulle bli skikkelig sulten en gang jeg er ute på Solsiden! :) Og de andre kom etterhvert etter de også, så vi avslutta kvelden der. :)
I dag har jeg vært noen få timer på jobb, og etter det så ble det litt mer shopping. :) Kjøpte meg et par stilige svarte tøysko på Din sko og en søt sommertopp og et skjerf i friske, glade farger på B-Young. Tror jeg har litt skjerfomania! :D Har jo temmelig mange skjerf fra før av, men klarer liksom ikke å dy meg hvis jeg ser et veldig fint et, da må jeg bare ha det! :) Etter shoppinga var det tid for en matbit og jeg kjøpte meg en liten, men god middag ute på Martnaen til bare 50 kroner. Grillspyd med ris, det var kjempegodt! :) Fikk også med meg litt live musikk da jeg spiste, koselig! :)
Nå skal jeg snart ta kvelden her, er kjempetrøtt, og imårra tidlig skal jeg til legen for å ta prøver av stoffskiftet mitt. Har foresten sinnsykt vondt i hodet nå, og det hadde jeg i natt å.. Det var kjempe varmt inne på butikken i dag, men jeg tror at jeg har drukket ganske bra, så da er det vel bare varmen og litt dårlig luft kanskje!? :/ Jaja, det går vel bort bare jeg kommer meg i seng! :) Dere får ha ei god natt! :)

onsdag 24. juni 2009

Herlig med to fine dager i byen i lag med venninna mi! :)

Mandagen var jeg i byen i lag med ei god venninne av meg, og vi kom over denne koselige indianer gjengen, de spilte kjempe fin musikk, så vi kjøpte likså greit en cd av dem. :) Morsomt innslag i byen dette! Vi ble like bergtatt begge to og ble stående en stund å høre på dem. :)
Ellers var det shopping som sto på lista, kjøpte meg en søt topp på Veromoda og bla. bodybutter på Bodyshop, samt en herlig lypsyl; Brambleberry Rose fra Rosebud. Den virker som den er en god lypsyl, og så lukter den kjempegodt i tilegg. :) Venninna mi kjøpte seg en hel drøss med sminke, samt litt hudpleie produkter på Bodyshop. Hun er visst blitt allergisk i mot all den sminken som hun har fra før av så hun måtte ha alt nytt.
Vi var i byen til det ble kveld, og så kjøpte vi med oss pizza hjem, og spiste det til sein middag. Venninna mi lå her siden hun hadde fort i fra nøkkelen sin hjemme hos foreldrene sine, som bor flere timer unna, og vi satt oppe til i 3 tida, det var kjempe koselig! :)
Tirsdagen dro vi til frisørtime i lag på Torget, vi hadde fått fiksa time klokka 11 på samme frisørsalongen. Perfekt! :) Jeg begynte å bli så innmari lei av de kjempe slitte tuppene mine, så jeg klipte faktisk hele 10 cm av de lengste lengdene av håret mitt. Det var lenger bak, enn framme, hadde det klipt litt i en sånn v.. Nå er alt håret derimot like langt, det når meg ca. til skuldrene og ser mye sunnere ut! :) Lurer på hvorfor jeg ikke bare gjorde dette forrige gang jeg var å klipte meg.. Men nå er det i hvertfall gjort! :) Ellers klipte jeg luggen kortere igjen, den var nemlig begynt å bli ganske lang. Venninna mi skulle egentlig bare stusse håret og stripe etterveksten, men så bestemte hun seg plutselig for å istedet klippe en ganske så kort bob. Kjempe modig gjort, syns jeg, og hun ble kjempefin! :) Jeg gjorde sånne ting før uten å nøle, men nå tørr jeg liksom ikke lenger. Pleide uansett stortsett bestandig å angre meg kort tid etter at jeg hadde klipt det, har vel egentlig bestandig likt å ha litt lengde på håret mitt, så det er vel kanskje like greit at jeg ikke tok mer av det! :)
Etter frisørtimen så var det mer shopping, og jeg fant meg en fin fargerik topp på tilbud på Oasis, og en kul dongerishorts på Veromoda, samt et par skinnsko til bare 200 kroner på Eurosko. :) Oasis hadde mye stilige klær på salget, men i og med at klærne deres selvfølgelig er litt store på størrelsen så passet jeg stortsett bare den ene toppen. Herregud, så lei jeg er av at klærne blir for store til meg, og det selv om at det faktisk er den størrelsen som jeg bruker, nemlig xs. Hvorfor kan ikke bare en xs være nettop det alle plasser!? ARG altså!! :( Jaja, vi har vel kanskje alle noe vi sliter med, er det ikke sånn det er!? :/ Mitt største problem er at jeg ikke kan handle klær overalt på grunn av at jeg er så lita! :/
Venninna mi fant seg mer stæsh på Bodyshop! :) Men hun reiser jo til Amsterdam i mårratidlig da, HELDIGRISEN, så hun får vel shoppa nok av klær dær! :) Å, så misunnelig jeg er på henne, jeg å vil ut å reise!! :/ Men jeg unner henne selvfølgelig det av hele mitt hjerte, og hun skal se om hun ikke finner noe kult til meg også der nede! Så kanskje det blir noen kule nye klær på meg som jeg ikke finner her alikevel! Det hadde vært så bra!! :D
I dag er det faktisk endelig sol og varmt her igjen, så nå skal jeg avslutte og komme meg litt ut i sooola! :) Dere får ha en fin dag! :)

mandag 22. juni 2009

Dagens avslappa outfit! :)

I dag har vi bare slappa av her hjemme på den eine verandaen vår, så dette er altså dagens outfit! :) Jeg rett og slett elsker denne herlige kosebuksa fra Mexx, den er bare så utrolig digg på! Stoffet i den gjør at du nærmest ikke kjenner at du har den på deg! :) Den kostet faktisk opprinnelig 499 kroner, men var nedsatt til 149 kroner! Yeeey! :)
Det har vært kjempe nydelig vær her i dag, varmt og godt! Endelig ser det ut til at sommeren har kommet hit også, det er jo meldt nydelig vær i over en uke her nå!! :D Jeg var jo så lur å ikke smøre meg med solkrem i dag så er litt spent på utfallet.. Rød hummer eller ikke!? Blir spennende å se i mårra! Er jo allerede litt brent! Det svir godt i kinnene for å si det sånn! :)
Ellers har jeg fått en fryktelig lyst over meg til å lage noe, et eller annet.. Klippe, sy.. You name it! Og så jeg som ikke en gang kan å sy på en symaskin.. Har i hvertfall ikke gjort det på evig lenge! Men det hadde vært sinnsykt kult å ha kunnet sydd klærne sine selv innimellom altså! Man blir jo så sinnsykt inspirert av å lese i diverse moteblader og se på alle designerne rundt omkring som lager så utrolig mye stilige klær! Ta Balmain for eksempel, jeg digger den kule rocka stilen i den siste kolleksjonen deres! :) Kanskje man rett og slett skulle hive seg på et sykurs en eller annen gang!? :) Jaja, jeg har i hvertfall planer om å lage shorts av ei gammel dongeribukse, og det er jo noe.. :) Og ellers har jeg noen klær liggende som jeg skulle ha sydd i knapper på og sånn også, ikke at det er like morsomt, men det må nå en gang gjøres! :)
Har foresten desverre innsedd at de fleste klærne rundt omkring på klesbutikkene her i Trondheim ikke kan måle seg med alt det fine som jeg finner på nettet... Altså jeg finner jo et og annet fint på noen av butikkene.. Men ta jumpsuits og asymmetriske kjoler for eksempel, det finnes ikke akkurat for mange av dem! :( Tipper at det er en god del bedre utvalg i Oslo, har innmari lyst til å ta meg en shoppetur dit i sommer, kjenner jeg!
Håper at dere har hatt en fin helg, min har vært super! Både jobb og sol, kan absolutt ikke klage! :)

søndag 21. juni 2009

It Could Happen to You

Vi har sett en kjempe trivelig romantisk film som heter "It Could Happen to You" i kveld! Filmen handler kort fortalt om en politimann som lover en serveringsdame at om han vinner i lotto så skal hun få halvparten. Han vinner, hun får halvparten, de tilbringer en del tid i lag, og det blir kjærlighet ut av det. De blir i lag oppfattet som byens "Robin Hood" i byen hvor de bor, siden de gladelig deler av pengene med resten av byens befolkning. En tvers igjennom søt og god film, som traff mitt romantiske hjerte! :) Er litt svak for sånne romantiske komedier som dette! :)

lørdag 20. juni 2009

Dagens outfit:

Skjorte fra Mexx, jeans-tights fra Vero Moda, øredobber fra Oasis og armbånd fra H&M.
Har hatt en bra dag på jobb i dag også, om enn litt travlere enn i går kanskje..! :)
Nå skal vi snart kose oss med taco. Regner med at dette blir en rolig kveld, den nye herlige, grå kosebuksa som jeg kjøpte meg på Mexx i går er kommet på, og jeg er klar for en deilig sløv kveld i sofakroken! :) Dere får ha en fin lørdags kveld folkens! :)

Dette har vært en kjempefin dag! :)

Jeg har hatt en kjempefin dag på jobb i dag, og gleder meg til å gå på jobb igjen i mårra også! :) Det var fantastisk godt å endelig få jobbe litt med det som jeg er så glad i igjen, har savnet det å jobbe på klesbutikk utrolig mye disse månedene! Og vi har fått inn masse fine nye varer på butikken! Herlig! :) Dette var ikke jobb antrekket mitt, men det jeg hadde på meg på den siste jente festen som jeg var på. Fikk dette bildet tilsendt på mail nå nylig! Alltid morsomt med festbilder, selv om en del av dem ikke blir fullt så bra da.. :)
Nå skal jeg finne senga, sånn at jeg er opplagt og fin til i mårra! Regner med at det blir skikkelig trøkk på jobben, sia det er lørdag, og vi også så smått har begynt med salget! :)
Dere får ha en fortreffelig natt! :)

torsdag 18. juni 2009

Endte opp med dette danske bladet sist jeg skulle kjøpe meg et nytt blad. Hadde egentlig tenkt å kjøpe Elle, men bestemte meg for å heller prøve et nytt blad! Bortsett fra at det irriterer meg at alt står på dansk, så er jo Eurowoman et kjempe bra blad hvor man kan finne masser av tips og inspirasjon. :)
Nå skal jeg ta kvelden her, har nemlig min første dag på Mexx i mårra! Blir spennende! :) Dere får ha en god natt! :)

Sol i går, og grått igjen i dag...

I dag ser det bare grått og trist ut ute! :( Jeg er bare så sinnsykt lei av alt regnet som vi har hatt her i Trondheim i det siste!! Det har jo nesten regnet i hele juni, hvor blir det egentlig av sommeren med alle sine godværs dager!? Det har pinade føltes mer som om det skulle vært høst enn sommer i det siste! Kaldt har det vært også. :( Håper virkelig at juli blir bedre altså!!
Ikke har jeg noe spesielt å se fram til denne sommeren heller, sånn som jeg pleier å ha; vi pleier nemlig å reise til syden hver sommer, men denne sommeren blir det nok ikke noe av... Sukk! :(
Jaja, vi kan vel alltids dra til syden senere også da.. Men det hadde hjulpet veldig på i disse grå regnværs dager hvis jeg bare visste at jeg snart skulle dra til syden og den deilige varmen der.

Himmelen på sitt vakreste:

Himmelen var helt nydelig i natt! Jeg måtte rett og slett bare ut på verandaen for å ta disse bildene. Det er vel få ting som slår de nydelige fargene på himmelen i det sola er på vei ned! Det tok i hvertfall pusten i fra meg! :)

Mere gaver! :)

En annen fin gave, som vi også har fått i løpet av de siste ukene. Dette herlige te- settet fikk vi i innflyttingsgave hos ei venninne av meg, og samboern hennes. Sjekk den kule te- sila og de kule hankene på koppene! :)

En levende blomst i hjemmet vårt! :)

Den store, fine blomsten som vi fikk hos foreldrene til samboern min! :) Dette er foreløpig den eneste levende planten i leiligheta vår , bortsett fra en sånn bambus plante som vi har kjøpt på Ikea da, den har merkelig nok overlevd! :) Vi har desverre en lei tendens til å glemme av å vanne plantene våre, og denne blomsten skal visst ha masse vann, så nå har vi fått en utfordring her! :)

Dagens kjole! :)

En søt Pocahontas inspirert kjole fra asos.com. Til denne kjolen ville jeg ha brukt en dongeri jakke og et par kule brune støvletter. :)

Søt topp fra Rocha: John Rocha:

Denne toppen fra Rocha: John Rocha, syns jeg også er kjempe søt! :) Du finner toppen her.

Søt topp fra Red Herring:

Glad i blomster og farger som jeg jo er, så falt jeg for denne søte sommertoppen fra Red Herring. Det merket har innmari mye fint altså! :) Toppen finner du her.

Sexy sommertrend: Røde lepper

Megan Fox ser kjempe lekker ut med en frisk rødfarge på sine lepper.
Kate Moss med røde lepper, som står veldig godt til fargen på vintage Dior -kjolen hennes.
Scarlett Johansson skaper en kul kontrast ved å mikse røde lepper med en knallgul paljettopp.
De knall røde leppene til Rachel Evan Wood står i fin kontrast til den gyldne hårfargen og den lyse huden hennes.
Det er fint som Charlize Theron har gjort her, å bruke lite og beskjeden øyensminke til mørkerøde lepper. Svarte og sotede øyne til denne looken kunne fort ha blitt litt for mye.
De røde dramatiske leppene står i fin kontrast til det mørke håret og den lyse, nesten porselensaktige huden til Dita Von Teese.
Modellen Adriana Lima har valgt en frisk rødtone som får frem den gyldne tonen i huden hennes. De friske røde leppene står også i nydelig kontrast til de grå blå øynene hennes.
Bildene er fra Costume.no.

onsdag 17. juni 2009

Kul veske fra H&M:

Denne kule veska fra H&M, i fra den samme artikelen, kunne jeg foresten også godt ha tenkt meg! :) Den hadde vært knall til en kort dongerishorts og ei kul avslappa t- skjorte, eller en enkel hvit topp.. :)

Jumpsuit fra Gina Tricot:

Var å så etter denne kule jumpsuiten på Gina Tricot butikken i midtbyen da søskenbarnet mitt var her, men de hadde selvfølgelig bare en igjen, og det var ikke i min størrelse! Sukk! :/ Jaja, det var vel ikke noe annet å forvente seg siden Costume.no har oppgitt den som en av "de 17 beste budsjettkjøpene i juni." Regner med at det ikke er vits en gang å gå å se etter den på Torget, men de skulle visst få inn flere jumpsuiter, så jeg får vel bare vente i spenning og se hvilke som kommer neste gang. :)