Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

torsdag 28. mai 2009

Nytt jobbintervju imårra!! :D

Jeg fikk faktisk telefon allerede i mårrest fra eine plassen som jeg var å søkte på! Wohoo!! :D Skal på intervju dær imårra (altså i dag siden klokken har passert 12 nå). Er så glad! :) Skulle gjerne hatt på meg denne fine grå dressbuksa fra asos.com, en hvit skjorte, det fargerike nye smykket mitt og den svarte skinnjakka.. Men nå har jeg selvfølgelig ikke en grå dressbukse, og har virkelig ikke hatt tid til å dra ut å se etter en heller siden jeg har shina kåken til moren og stefaren min kommer. Og etter det så dro jeg og samboern min ut for å leite etter ei seng.. Så ja, må nok klare meg uten! :/ Blir dongeribukse istedet for den dressbuksa på meg! Håper virkelig at jeg får denne jobben altså!! :)
Nå skal jeg ta kvelden her, sånn at jeg er litt opplagt til i mårra. Intervjuet er klokka 11.15, så jeg må opp ganske tidlig.. Så egentlig burde jeg jo ha lagt i senga mi og vært i dyp søvn nå.. Men nei, ikke denne jenta, nei.. :) Dere får ha en god natt! :)

onsdag 27. mai 2009

Nytt stash: :)

Smykke fra Accessorize, øredobber fra Oasis, armbånd i gull og brunt fra Gina Tricot og turkist armbånd fra H&M. Jeg har visst shoppa en del accessories i det siste, men det er jo så mye fint.. Kunne lett ha shoppa med meg hele butikken når det kommer til Accessorize altså, hjelp så mye bra de har der!! :) Nå må jeg bare se til å finne den hvite enkle kjolen min, som jeg går rundt å drømmer om, så jeg kan bruke alle disse herlige tingene til den! :)

Dagens antrekk:

Skinnjakke fra Veromoda til kun 500 kroner! :) Hvit enkel genser fra H&M og nytt smykke fra Accessorize som jeg kjøpte meg i dag. Jeansen kjøpte jeg for 99 kroner på B-Young for lenge siden, men den er like bra nå som den var da! Så fornøyd med den! :) Hadde bare alle jeans oppført seg like eksemplarisk som denne så skulle jeg ikke sagt noe. Har en del dårlige erfaringer med jeansbukser altså.. :/
Denne dagen har vært super, den starta med at ei veldig god venninne av meg (samme venninna som jeg var å shoppa i lag med hær om dagen) kom innom etter at hun var ferdig med eksamen. Utrolig koselig med besøk! :) Vi satt her en stund og kosa oss med te og kakao, det regna skikkelig her tidligere i dag så det frista liksom ikke helt å gå ut. Men det letnet heldigvis etterhvert og da tok vi oss en liten bytur. :) Jeg gikk til og med innom et par plasser å spurte etter jobb i dag å, og det geniale var at alle disse plassene trengte folk, og atpåtil trengte 3 av dem 80-100 %!! Hva gir dere meg!? Jeg er rett og slett overlykkelig nå! Nå begynner det virkelig å skje ting altså!! :D Og på den ene plassen så sa daglig leder at jeg nok kom til å høre i fra henne, så nå føler jeg et nytt gryende håp igjen! :) Ellers så ble det jo litt mere shopping da.. Kjøpte meg det nye smykket som jeg har på meg på bildet over her og et par lekre, store øredobber på Oasis. :) Den vellykka dagen i byen ble avslutta med et par vårruller hver på en slags japansk/ kinesisk kiosk, vårruller er sinnsykt godt altså, når man får sånn søt chilisaus på dem. Nam! :) Har dere gjort noe spennende i dag da? Jeg spørr nå selv om jeg foreløpig ikke har fått så mange svar her.. :)
Gleder meg foresten sinnsykt til torsdagskvelden, da kommer moren min og stefaren min hit! Blir så utrolig koselig å få besøk av dem! :) Vi har ikke fått ordnet ei til seng enda, men vi har jo heldigvis både mårradagen og torsdagen å gjøre på.. Så det ordner seg vel! :)
Nei, nå er det visst blitt alt for seint her igjen.. Hver kveld sier jeg til meg selv at jeg skal avslutte her senest klokka halv 2, men klarer jeg det!? Nope! :) Men nå skal jeg i hvertfall avslutte, dere får ha ei god natt! :)

tirsdag 26. mai 2009

Dagens kjole er en ballkjole, må jo nesten feire at det har vært over 1000 stykker her inne!! :)

Syns det er utrolig gøy at det har vært over 1000 besøkende her inne, så dette må feires! :) Og hva er vel mer passende for anledningen enn en nydelig ballkjole og et glass rødvin!? :) Håper at dere som tar turen inn hit liker siden min, og at jeg kan gi dere litt inspirasjon. Jeg blir i hvertfall kjempe glad hver gang jeg ser at det har vært noen her inne!! Det inspirerer meg til å fortsette med bloggingen min! Så tusen takk folkens! :)
Bildet er fra dittbryllup.nu. Og de har flere nydelige kjoler der, så siden er absolutt verd en titt! :)

mandag 25. mai 2009

Det har vært filmfestival i Cannes, og dette er mine kjolefavoritter:

Zhang Ziyi ankom den røde løperen iført en hudfarget, asymmetrisk kreasjon. Nydelig kjole med en delikat og fin farge. Og jeg liker det at den er asymmetrisk. Min favoritt! :)
Marion Cotillard så flott ut i en mintgrønn kjole fra Dior med paljettdetaljer. Fin kjole og jeg liker den duse pastellfargen på denne.
Toppmodellen Natasha Poly stjal søkelyset på den røde løperen i denne fantastiske sorte og grå kreasjonen fra Roberto Cavalli. Forståelig nok, spennende kjole dette! :)
Evangeline Lilly i en aquafarget Valentino-kjole og modellen Doutzen Kroes på premieren til filmen Looking for Eric. Nydelig farge på Evangeline Lillys kjole! :)
Natasha Poly tok Cannes-glamouren helt ut i denne leopardmønstrete kreasjonen. Jeg kunne nok aldri ha gått i denne selv, men syns den var såpass spesiell at den må med her; likte kombinasjonen av silke og leopardmønster og de røde leppene til. Stilig! :)
Bildene er fra Costume.no

Søtt smykke fra Red Herring:

Tar kvelden med dette utrolig søte smykket i fra Red Herring, som du finner her. Skulle gjerne pyntet opp en hvit enkel sommerkjole med dette. :)
Denne dagen har vært sinnsykt kjedelig, har hatt en skikkelig dagen derpå dag og vært slapp og urven i hele dag. Kjedelige greier! :/ Har desverre en tendens til å bli det dagen etter at jeg har drukket. Jaja, så lenge man har det gøy når man drikker så er det jo verd det! :) Og i morgen er jeg vel i fin form igjen. Hører heldigvis ikke til de som pleier å være i bakrus i to dager.. Hehe! :)
Har sottet forran datamaskinen så og si i hele dag så nå skal jeg ta kvelden her, kjenner jeg. Skikkelig trøtt i øynene mine nå etter all glaninga inn i skjermen! :) Det tar foresten på å ikke ha tv.. Et sant mareritt! Fikk jo ikke med meg noe av det som jeg pleier å se på tv 2 forrige tirsdag, og det blir vel det samme med denne.. Og så jeg som er totalt avhengig av både Frustrerte fruer, Privat Praksis og October Road! Sukk! :/ Joda, jeg vet at jeg sikkert kan laste programmene ned, har bare ikke kommet meg til å gjort det.. Dessuten er nettet sinnsykt tregt i og med at jeg fortiden bruker trådløse Trondheim, siden vi ikke har fått nett og slikt selv. Vi har ringt og bestilt det, men det kunne visst ta 2-4 uker får vi får det. Sukk! :) Men det var jeg som skulle ta kvelden, ja.. Dere får ha en fin natt folkens! :)

søndag 24. mai 2009

Dagens kjole! :)

Denne nydelige kjolen fant jeg på coast-stores.com. Elsker den sjøgrønne? fargen på den! :)

Få stilen: Freida Pinto

Freida Pinto gjennomfører den gylne looken med høye gullsandaler og skinnende hud.
Den vakre skuespilleren er glad i farger, og blir ofte sett i forskjellige nyanser av gult. (Noe hun også kler sinnsykt godt!) :)
Slumdog Millionaire-stjernen kler Chanel-logoen godt i et klassisk sort-hvitt antrekk.
Gjør som den indiske skuespilleren Freida Pinto og kle deg i friske farger denne sesongen.
Slipp unna med enkle accessoirer hvis du har en glitrende gullclutch, slik som Freida Pinto.
Freida Pinto så flott ut i en fotsid, gudinneinspirert kjole under SAG Awards.
Gi en korallfarget kjole kant ved å mikse med rå naglesandaler og et bredt, sort belte i livet.
Skuespilleren strålte under Oscar-utdelingen i denne fotside kreasjonen med transparente detaljer, blomstermønster og tyllslep. Hun hadde god grunn til å smile - Slumdog Millionaire håvet inn pris etter pris. (Forståelig nok!) :)
Skuspilleren setter spiss på det helsorte antrekket med en knallrød clutch.
De rå sandalene og de bringebærrøde neglene setter en spiss på antrekket.
Freida Pinto stråler i denne metalliske, draperte kjolen.
Freida Pinto gir den hvite kjolen kant med et kraftig naglearmbånd.
Bilder og tekst er fra en artikkel i Costume. Ble overlykkelig da jeg så at de hadde en artikkel med henne der! :) Pleier jo vanligvis ikke å ha så mange bilder av personen jeg legger inn her i "få stilen" innleggene mine, men gjør et unntak for denne vakre dama! Det fortjener hun helt klart!! :)

Helga mi:

Fredagen så altså jeg og samboern min Slumdog Millionaire, og den var bare rett og slett en fabelaktig god film! Den var gripende fra begynnelse til slutt. Felte et par tårer når jeg så denne filmen, ja.. :) Den kan virkelig anbefales! :) Og Freida Pinto, hun som spiller den kvinnelige hovedrollen i filmen; herregud for en vakker jente! Helt nydelig rett og slett! :) Lørdag var jeg og samboern min en tur i byen, kjøpte oss hversin softis og kosa oss litt i sola. :) Ellers var jeg på bursdagsfest til ei venninne av ei venninne av meg, det var kjempe koselig! En herlig gjeng! :) Ble også kjent med ei ny søt jente dær, hun virker kjempe grei. :) I 12 tiden dro vi alle sammen ned til byen og uteplassen for kvelden var Vega. Det var bra der også, men personlig syns jeg ikke at musikken som spilles dær er den beste.. Jeg liker å høre på litt nyere musikk når jeg er ute for å danse. De spiller veldig blandet musikk der. Ellers så er det en bra uteplass syns jeg. :) Men favoritten min er Downtown! Der får man jo alt; diskotek med den nyeste musikken oppe, 80- talls avdeling og pianobar i etasjen under og de har også en chillout bar der for den som bare vil slappe av.. Genial plass! :) Møtte foresten hun venninna mi som jeg var i byen med på fredag ute på Vega, kjempe koselig at hun også tok turen ut. :) Hun er jo midt i eksamenslesinga, så får sett henne alt for lite i disse dager, så det var kos! :) Blir vel ikke mer festing i lag med henne før innflyttingsfesten vår om 14 dager, å som jeg gleder meg til den. Det blir skikkelig bra altså!! :D Hadde foresten på meg svart tights med en svart mønstret minikjole i fra Floyd som jeg kjøpte meg da jeg enda jobbet på B- Young! Those were the days! :) Ellers hadde jeg den svarte skinnjakka som jeg har kjøpt meg og svarte pumps. Egentlig hadde jeg svarte lakkpumps på meg, men jeg fikk så sinnsykt vondt i bena av dem, så jeg og hun jenta som jeg ble kjent med på festen dro hit så jeg fikk skifta sko til vi skulle ut. Så da ble det et par vanlige svarte pumps istedet. Utrolig snillt av henne å bli med meg hjem så jeg fikk skifta!! :) Hadde en meget vellykket lørdag i går i lag med en gjeng med trivelige jenter! Jentefester er digg! :) Håper at dere også har hatt ei bra helg! :)

fredag 22. mai 2009

Dagens antrekk:

Dette ble da dagens antrekk; veldig enkelt, men de svarte lakk ballerinaene som jeg brukte til gjorde susen! :) Var på en aldri så liten shopping runde med ei venninne av meg i dag, og etterpå dro vi på en utrolig koselig kafe og spiste middag; kyllingburger med poteter til. Nam! Kjempegodt! :) Kjøpte meg en kjempesøt korallfarget minikjole og et stilig armbånd på Gina Tricot, og i tilegg fant jeg meg et fint armbånd i turkisfarger på H&M. Bilder kommer senere! :)
Nå skal jeg og samboern min se film; Slumdog millionaire. :)

Dagens kjole! :)

Helt sinnsykt fin sommerkjole fra debenhams.com. Denne vil jeg ha!! :) Prisen er det ikke noe å si på heller! :) Dere finner kjolen her.
Nå skal jeg hoppe i dusjen og komme meg litt ut i finværet! :) Hva gjør dere i dag da? Og er det fint vær der dere er?? :)

Smykkeboks fra debenhams.com:

Sier natta med denne søte smykkeboksen fra debenhams.com, som jeg godt kunne ha tenkt meg! :) Jeg og samboern min gikk oss en liten kveldstur ved havet i kveld og var så heldige å få med oss solen på vei ned også, utrolig fint. :) Dere får ha ei god natt! :)

Store smykker:

Store smykker er skikkelig in for tiden, og dette nydelige smykket fra Red Herring, skulle jeg svært gjerne ha hatt i smykkesamlingen min! Du finner dette og flere fine smykker her. :)

Nok en bra nettside med masse fine kjoler! :)

I dag kom jeg over nok en nettside med utrolig fine kjoler! Sukk! :) Disse tre kjolene skulle jeg gjerne ha hatt i skapet mitt!! Og dere finner flere nydelige kjoler på debenhams.com. Denne siden er virkelig verd å sjekke ut! Når du ser på en kjole, så får du også opp flere kjoler som andre har sett på, noe som er digg i og med at du sånn sett får med deg flere kjoler på en gang! :)
I tilegg så får du faktisk noen tips om hva som passer din kroppsfasong best når det gjelder snittet på klær! Kan det bli stort bedre!? :) Denne siden likte jeg VELDIG godt! =) Håper at dere også kan få litt glede av den! :)

torsdag 21. mai 2009

Dagens antrekk:

Dette har jeg altså på meg i dag.. :) Klarte selvfølgelig å grise da jeg stekte kjøttdeig i dag, så derfor den flekken nederst på toppen.. :) Vi hadde spaghetti og kjøttsaus til middag i dag, med løk og gulrøtter oppi, det er bare sinnsykt godt altså!! Utrolig for en forskjell det blir med litt gulrøtter oppi, dere burde seriøst prøve det! :) Ellers har vi ikke gjort så mye i dag, bare kosa oss her hjemme og nytt fridagen! :) Har dere gjort noe spennende i dag?? :)

Sommerskjørt fra American Retro:

Herlig sommerskjørt i masse glade farger fra American Retro. Dette skjørtet skulle jeg gjerne hatt på meg en varm sommerdag. Jeg ville ha brukt en hvit, enkel topp og et par lysebrune snøre skoletter med åpen tå til dette. :) Skjørtet finner du på denne nettsiden: fashionmixology.no

onsdag 20. mai 2009

Dagens kjole! :)

Denne stilige kjolen fra forever21.com har masse farger, noe jeg liker! :) Til denne ville jeg brukt et par stilige svarte støvletter med åpen tå og en svart kort skinnjakke. Alternativt et par hvite pumps.. :)

3. del av Divided Exclusive:

Nå kan jeg jo absolutt ikke sies å være den mest rocka dama i gata, men et litt rocka element i antrekket kan jo være digg! :) Syns noen av plaggene i H&M sin Divided Exclusive kolleksjon ser ganske kule ut! Blir spennende å se hvordan de ser ut i virkeligheten når de kommer ut i butikkene i september. :)
Hullete jeans. Personlig liker jeg nok dem litt enklere enn dette, men hullete og slitte jeans er kult! :)
Kult rocka kjede. Dette store smykket fra Divided Exclusive kan nok pynte opp en hver kjedelig hverdags topp. :)
.
Asymmetrisk kjole med rysjer.
Bildene er fra Costume.no.

tirsdag 19. mai 2009

Dagens kjole! :)

Denne søte sommerkjolen fra forever21.com skulle jeg svært gjerne ha tatt på meg tidligere i dag i finværet! :) Men i og med at jeg bare har vært hjemme (sukk) så ble det nok heller ei hvit kortbukse og en enkel singlet på meg i dag.. Men har i det minste kosa meg litt ute på den ene verandaen vår i solsteken da! Hærlig! :) Ellers har dette vært en kjempe kjedelig dag.. Har bare gått hjemme og sullet, har ikke fortsatt med opp pakkingen heller siden det faktisk har dukket opp to ting her som ikke er så bra; det ene er at det lukter ganske stygt i det ene hjørnet på det kjære walk- in closetet vårt, og det er faktisk mulig at det kan være noe av treverket der som rett og slett er råttent.. :( Det er også noe svart på gulvet der, håper seriøst at det ikke er sopp!! Det andre er at det virker som om det er noe fullstendig feil med rørene her; i natt da jeg skulle stelle meg og pusse tennene mine så kom det nemlig ikke noe vann ut av noen av vaskene på badet, og heller ikke ut av dusjen.. Prøvde den å for å sjekke om det gjaldt den også, og det gjorde det altså. Så jeg fikk rett og slett ikke stelt meg! Kjempe kjipt! :( Og da jeg hadde gitt opp kampen med vannkrana og endelig gått å lagt meg så hørtes det plutselig ut som alt av kraner slo seg på der inne.. Det var vel bare rørene som bråkte noe innmari, men jeg er utrolig glad for at samboern min også var hjemme, hvis ikke så hadde nok husredde meg blitt temmelig redd!! :) Ellers så trives jeg greit i den nye leiligheta, men det er utrolig mange lyder her.. Veldig uvant, i og med at jeg knapt hørte EN lyd i den forrige leiligheta vår!
Vi skal møte eierne imårra, så da skal vi ta opp disse problemene med dem, så får vi se hva de sier.. Jeg mener personlig at både skapet og rørene må kikkes på av fagfolk som vet hva de skal se etter i hvertfall! Vil absolutt ikke være på soverommet vårt hvis det viser seg at det er sopp der, sånt kan jo være farlig.. I hvertfall helseskadelig. :/ Huff, her har vi funnet den drømmeleiligheta, og så dukker sånne problemer opp. :( Er innmari glad for at vi ikke har kjøpt den nå, i hvertfall!
Håper at dere har hatt en fin dag! :) Nå skal jeg snart ta kvelden her, tror jeg.. :)

mandag 18. mai 2009

Klærne mine er endelig på plass! :)

Ja, da er det meste av klærne mine endelig på plass i walk-in closetet vårt, og dette er altså noen av dem! :) Har foresten fått unna en god del andre ting her i dag også! Hærlig!! :D

Dagens kjoler! :)

Disse to fine sommerkjolene er i fra forever21.com. De har for øvrig masse fine kjoler der, så det er virkelig verd å ta en titt på siden deres! :)
Nå skal jeg gå i gang med å få ting litt på plass i leiligheta vår, det er nok å ta seg til her, for å si det sånn.. :) Dere får ha en fin dag folkens! :)

17. mai antrekket!

Dagens outfit: Den helt utrolig søte, nye kjolen min fra Bikbok, den satt heldigvis høvelig perfekt, den var litt stor øverst til meg, men det fikset jeg med et belte! :) Det å finne alt det andre som jeg skulle ha på meg var imidlertid ikke så lett, men etter å ha dukket ned i et par esker og poser så hadde jeg omsider antrekket klart. Hadde et par svarte lakk ballerina til og den lilla veska som jeg kjøpte meg til bursdagsfeiringa vår. Det tok sin tid å finne alt, men vi kom oss da til slutt ut av døra klokken halv 4, og fikk i det minste med oss russetoget og en softis! :) Første delen av dagen ble tilbrakt i lag med søskenbarnet mitt, og siste delen av dagen tilbrakte vi i lag med et vennepar av oss. Vi 4 spiste middag på Egon, kjempe koselig! :) Håper at dere også har hatt en bra 17. mai feiring! :)
Nå skal jeg ta kvelden her, kjenner jeg.. De siste dagene har virkelig tatt på, så jeg har faktisk greid å komme meg tidligere i seng i det siste, og skal prøve å fortsette med det! :) Dere får ha ei god natt! :)

søndag 17. mai 2009

ENDELIG!! :D

Ja, da er vi altså endelig ferdig med all vasking i den gamle leiligheta vår, og innlosjert i den nye!! :D Vi hadde den første natta vår i ny leiligheta i går, men ble ikke helt ferdige med vasking i den gamle i går heller, så vi måtte altså tilbake å vaske der i dag å! MEN nå er vi altså ENDELIG ferdige!! Herregud så godt det er! Har bare noen få ting som står igjen dær nå, så har vi fått alt med oss hit! :) Har jo allerede fått noen ting på plass her, men det er myyye som gjenstår.. Så vi har fortsatt litt av en jobb forran oss, men nå kan vi jo ta ting i vårt eget tempo i det minste! Og det er jo dessuten mye koseligere å pakke ut enn å pakke ned! :) Gleder meg sinnsykt til å komme ordentlig på plass i ny leiligheta! Foreløpig ligger jo så og si alle klærne mine i esker som står stablet rundt omkring, så de er første prioritet å få på plass framover! Hater å bo i esker og jeg gleder meg seriøst til å ta i bruk det walk- in closetet altså! Har jo gått å siklet etter det lenge nå! Hehe! :D Det skal bli en sann drøm å ha klærne mine dær i forhold til i det lille skapet som jeg hadde til rådighet på Solsiden!! :) Samboern min og jeg sitter her i en blomstret sofa (den sto her fra før!) og koser oss med litt rødvin! Feirer at vi endelig har kommet oss i mål liksom! Kjempe godt! :) Vi fikk jo selvfølgelig akkurat ikke inn vår sofa, så derfor den blomstrete.. Noe må vi jo ha å sitte i! :) Sannheten er den at vi sitter i DEN utrolig fete leiligheta, men desverre foreløpig mangler en god del møbler her; vi har som nevnt feks. ikke sofa`n vår her og vi har heller ikke fått fikset oss spisestustoler, og vi har jo faktisk to stuer så vi er jo nesten nødt til å skaffe oss i hvertfall en til sofa, om ikke to hvis vi ikke får til å skru den gamle i fra hverandre på et vis.. Håper seriøst at vi får det til altså, hvis ikke så må vi bare selge den og kjøpe en ny for de pengene. For penger er noe det desverre ikke akkurat er for mye av på nåværende tidspunkt.. :/ Men, men.. Får satse på at vi har klart å få ting litt mere på plass her til innflyttingsfesten vår i begynnelsen av juni! :) Nei, nå skal jeg ta kvelden her, må jo være opplagt til 17. mai feiringen imårra! :) Har langt i fra funnet ut hva jeg skal ha på meg.. Eller jo, det blir den nye kjolen som jeg kjøpte meg, hvis den bare blir fin på! :) Men aner ikke hva mer liksom.. Hm.. 17. mai kommer litt for tidlig i år! :) Regner foresten med at det er mange av dere som er ute å fester i dag!? :D Ta noen drinker for meg også da, og kos dere masse! :) Og så må dere selvsagt ha en strålende 17. mai feiring folkens! :) Dere får ha en alle tiders natt! :)

fredag 15. mai 2009

Da er endelig så og si heile leiligheta nedvaska! Hærlige greier, har vaska i hele dag så nå er jeg seriøst SLITEN altså! Så her blir det til ei forandring tidlig kvell, skal bli nydelig å legge seg nå, kjenner jeg! :) Fikk foresten telefon fra Moods of Norway i dag, og jeg fikk altså ikke jobb som ekstrahjelp der; de ville ha noen som var i fra Trondheim, siden så og si ingen av de andre ansatte er herfra. Skjønner jo selvsagt at de syns det er best å ansette noen som er i fra byen med tanke på ferier og sånn, men det var jæ*li surt å få den telefonen! AAAARG! :( Da er det håpet også ute! :( Jaja, det får bli jobb igjennom Nav da, får bare kaste meg utti det igjen etter 17. mai.. Sukk! :/ Fikk foresten også avslag på ei anna ekstrahjelp stilling som jeg har søkt på, i går.. Er visst ikke helt min uke dette! :/ Men en bra ting skjer i hvertfall; i mårra kveld flytter vi endelig til ny leiligheta!! Det blir sååå godt å endelig få litt boltreplass! Og jeg ser virkelig fram til å få klærne mine inn i det walk-in closetet nå! Juhuu! :D Ser foresten fram til å få alle tingene på plass der, men vi må kanskje ha oss en aldri så liten pause imårra når vi er ferdig med flyttingen. Og så heller gyve løs på alt rotet på lørdagen.. Huff, men sånn er det jo å flytte, man flytter kaoset av esker og poser til en annen plass, og så blir det like mye kaos, om ikke enda mere på den nye plassen.. :) Nei, nå skal jeg ta kvelden her! Dere får ha ei super natt folkens! Håper at dere har hatt en fin dag! :) Her har det til ei forandring vært strålende sol, men er nok ikke mye jeg har fått sett til den desverre! :/ Håper bare at finværet holder seg lenge nå, sånn at jeg kan få utnytta det litt jeg å når alt dette er over! :)

torsdag 14. mai 2009

Ok, de siste dagene har gått med til alt annet enn shopping, men jeg var ute på et aldri så lite eskeraid på Solsiden i går, og da jeg gikk innom Bikbok for å spørre om de hadde esker så klarte jeg rett og slett ikke å dy meg; jeg måtte be henne om å ringe Bikbok på Torget for å høre om de hadde denne kjolen i min størrelse! Og det hadde de heldigvis! :D Hun som jobba på Bianco da jeg kjøpte de svarte kule gladiatorsene mine hadde nemlig denne på seg, og jeg bare rett og slett forelska meg i den! Den er jo bare så utrolig søt! :) Men til min store skuffelse var de utsolgt for den både på Solsiden og i midtbyen, og jeg dro ikke innom Torget den dagen jeg var å så etter den, så dermed trodde jeg egentlig at det toget var gått, for å si det sånn.. Men neida, de hadde altså en igjen på Torget, og den var jeg å henta i dag! YES!! :D Har ikke fått prøvd den ennå, hadde jo ikke tia til det i dag, men håper at den er like søt på meg som den var på hun jenta på Bianco! Da tror jeg nemlig at jeg har 17. mai antrekket mitt klart.. :)
Ellers så var jeg å leverte tilbake den hvite tunikaen og den mørkeblå dongeri tightsen på Gina Tricot i dag, siden den var litt lang til meg.. Og jeg gikk også innom H&M for å høre om jeg ikke kunne være så snill å få en dag til med deponering på den toppen som jeg kjøpte meg i både grå og svart, siden jeg fortsatt ikke har klart å bestemme meg for hvilken farge jeg vil ha.. Har jo strengt tatt ikke hatt tia til å tenke på det i det siste.. Hun dama som sto bak kassen var så forstelsesfull, hun solgte meg dem rett og slett pånytt, så nå har jeg 10 nye dager på meg til å bestemme meg! Kjempesnillt av henne!! :D Og da jeg kom hjem til blokka vår så holdt til og med en søt ung herremann døra oppe for meg.. Hehe! :)
Nå har vi foresten endelig kjørt det meste av pikkpakket vårt til den nye leiligheta vår, så nå er det ganske så tomt her.. Det eneste som står igjen her av møbler er senga, et nattbord (vi glemte å ta det med), et bord, noen krakker og to stoler. To kjempe snille kompiser av samboern min var så utrolig snill å hjelpe oss med flyttelasset vårt i dag! Vet ikke hva vi skulle ha gjort uten dem altså, så de skal få en bra belønning! Vi må bare pønske ut noe! :)
Nei, nå skal jeg ta kvelden her, er skikkelig trøtt og sliten etter en ganske så lang dag! Dere får ha ei go natt folkens! :)
OPS! :) Arma ble visst litt i meste laget forstørret, ser jeg.. Men det får duge! Har ikke tia til å ta så mange bilder i disse dager pga. flyttingen! :/ Men dette er altså skinnjakken jeg kjøpte meg til 500 kroner på lørdagen! :) Er egentlig litt usikker på den, kjenner jeg.. Syns den er ganske stilig, men lurer litt på om jeg heller vil ha en enklere en, uten de lommene øverst og de stripene på armen liksom.. Hm, vanskelig.. Hva syns dere?? Er det finere med en enklere skinnjakke?? Eller er det også kult med en slik som denne i litt sånn bikerstil?? :)