Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. :) Jeg er i utgangspunktet ei veldig positiv og gla jente på 33 år..men for ca. 5 år siden ble jeg plutselig syk..og livet mitt har etterhvert blitt fullstendig snudd på hodet pga. dette. Formen min er såpass dårlig at jeg sjelden kommer meg ut, og jeg har nå gått hjemme i over 4,5 år..og er under utredning for ME. Denne bloggen vil derfor være preget av dette. Jeg har fortsatt et veldig stort håp om at jeg en dag skal få lov til å bli frisk igjen..jeg vet bare ikke helt hvordan...

torsdag 30. april 2009

Pynt deg med sløyfer! :)

Søt topp fra theoutnet.com.
Veske fra accessorize.com.
Kjole fra asos.com.
Kul topp fra asos.com.
Søt topp fra theoutnet.com.
Veske fra accessorize.com.

onsdag 29. april 2009

Denne uka har seriøst startet dårlig.. Er bare så sinnsykt LEI av å gå hjemme nå.. I går holdt jeg seriøst på å gå på veggene her!! :( Nok en grunn til at det blir bra å flytte; da har jeg i hvertfall litt flere vegger å gå på om ikke anna.. Ikke har jeg hørt noe fra Moods of Norway heller.. Blir vel sikkert ikke noe intervju på meg der! :( Men er innmari spent på resultatet når det gjelder den 80 prosenten som jeg søkte på.. Herregud som jeg håper at jeg får den jobben! Skulle få vite det i slutten av denne uka, så nå nærmer det seg med stormskritt her.. Det er vel bare å være forberedt på det værste så blir skuffelsen litt mindre hvis jeg ikke får den.. Blir ganske avgjørende for meg dette.. Hvis jeg ikke får noen av disse jobbene så vet jeg rett og slett snart ikke hva jeg skal gjøre.. Kan jo ikke bare gå hjemme sånn heller! Blir fullstendig sprø av det rett og slett! :/ Skal i møte med Nav imårra og da tenkte jeg at jeg rett og slett skal foreslå for dem at jeg kan jobbe på en klesbutikk igjennom de, hvis jeg ikke får noen av jobbene jeg har søkt på.. Jeg vet snart ikke nå anna råd jeg altså.. Blir jo deprimert av å bare gå hjemme på denne måten! :( Får heldigvis litt å styre med når vi begynner med flyttingen om ikke anna.. Samboern min skrev under på kontrakten i dag, så nå er den endelig vår på papiret også. :) Ser foresten fram til helga for da kommer et vennepar av oss som bor nordpå, til byen. Er visst snakk om at vi muligens skal møtes både på formiddagen og kvelden på lørdag, så det blir bra! :) Får kanskje satse på en ny fest her.. :) Ellers har forsåvidt denne dagen vært litt bedre, vi tok middagen ute på plattingen på Solsiden i dag siden været var så utrolig bra! Kjempe hærlig å være ute i sooola! Den gjør virkelig noe med humøret.. :) Men det skal nok litt mer enn sol til for at jeg skal bli virkelig glad akkurat nå.. :/ Tja, er vel ikke så mye mer å si.. Dere får ha en fin kveld folkens! :) JO! Det er foresten en ting; hadde vært så utrolig koselig om dere som er her og snoker på sia mi kunne lagt igjen et lite spor etter dere!! Jeg blir jo så innmari nyskjerrig på hvem dere egentlig er, og hva dere egentlig syns om bloggen min og bildene/ artiklene jeg legger ut her.. :)

tirsdag 28. april 2009

Dagens kjoler! :)

Denne minikjolen digger jeg! :)
Alle kjolene er i fra asos.com.

Den asymmetriske kjolen er hot denne sommeren!

Asos.com har virkelig tatt denne trenden på alvor. Alle kjolene er derfra, og det er mange fler på nettsiden deres!
Dette er min favoritt! :)

mandag 27. april 2009

Dagens kjoler! :)

Alle disse utrolig fine kjolene er i fra theoutnet.com.

How to wear big boobs:

Her viser glamour modell Jodie Marsh et innmari godt eksempel på hvordan det IKKE bør gjøres!!
Jordan får det heller ikke så bra til! Ikke særlig lekkert å SKVISE di inn i en kjole på denne måten!!
Lindsay Lohan derimot har skjønt det! Bra jobba Lindsay!! :)
Bildene er i fra EH Starlounge.com.
Så er det atter ei ny uke, og jeg starter som vanlig dagen min forran her. :) Ble ALT for sent i natt, så er litt slapp her jeg sitter.. Begynte å skrive i moteboka mi igjen, og der ble jeg sittende.. Må levere inn de bøkene som jeg har lånt fra biblioteket snart, har som vanlig hatt de for lenge, så jeg var nesten nødt til å ta tak i det i går, hvis jeg skulle få gjort det.. Kan ikke si at jeg egentlig var i form til det, var jo kjempeslapp etter lørdagen, men jeg skrev faktisk ca. 12 sider i går. Fornøyd med den! :) Det ble altså så vi for ut en tur på lørdagen, men det ble ikke 3- Lions, men Lille London på oss. Var så innmari med kø på 3- Lions så vi ga bare opp å komme inn der, men det var kjempebra liv på Lille London, så jeg hadde det kjempe skøy uansett! Bra musikk og masse folk! :) Vi delte ei flaske rødvin her hjemme først, og sang og spilte litt gitar.. Kjempe koselig! :) Dro hjem etterpå; samboern min gikk høvelig rett i seng, mens jeg ble sittende ganske lenge oppe. Lagde meg pomefrites og tok også en fotoshoot midt på natta.. Haha! :) Sov lenge på søndagsmårran, sto vel ikke opp før kl 13.00 ca.. Men det var godt, trengte det etter å ha vært ute, og etter å ha vært oppe så lenge! :) Samboern min gikk ut en tur da jeg sto opp, han sto opp mye tidligere enn meg. Er vanlig her det.. Jeg er B-menneske, han er A- menneske. :) Jeg satt en del timer forran dataen og bare sosa.. Men vi gikk en tur i lag sånn i 5 tia. Var godt med en tur ut, fint vær var det også! :) Vi spiste taco til middag, finnes ikke noe bedre dagen derpå altså! Syns det er godt uansett liksom, men spesielt godt dagen derpå! :) Ellers skrev jeg somsagt endelig mer i boka mi. Sånn, det var ei aldri så lita oppsummering av helga mi.. Har vært ei fin helg dette også! :) Dere får ha en fin dag folkens. :)

søndag 26. april 2009

Gårsdagens antrekk!

T- skjorte fra Gina Tricot, gammelt perlesmykke fra B- Young, skjørt og armbånd fra H&M og strømpebukse fra Pierre Robert. Brukte svarte snøre skoletter til dette antrekket.

lørdag 25. april 2009

What a beautiful sunny day!! :D

Denne dagen har vært kjempe herlig! Sola har virkelig varmet min våryre kropp i dag! Lovely!! :) Har sottet 3 herlige timer ute på plattingen på Solsiden i lag med samboern min og et søskenbarn av meg, som også bor her i Trondheim! Ei kjempe koselig jente! Spiste årets første is ute i dag også! Kroneis med jordbær; nam! :) Samboern min dro hjem litt tildigere for å se fotball kamp, og etter 3 timer var det i grunn nok sol på meg også i dag.. Så jeg og søskenbarnet mitt for inn på Jordbærpikene for å få oss litt mat. Jeg spiste wok, det var kjempegodt! :) Hun var så utrolig snill å spandere på meg. Jeg sa selvfølgelig at hun ikke trengte å gjøre det, men hun insisterte. Kjempesnillt av henne! Får spandere på henne neste gang! :) Det blir kanskje litt rødvin, og en aldri så liten tur ut på 3- Lions i kveld på oss.. Får se hva kvelden bringer med seg.. Kanskje litt gitarspilling og synging her på meg og samboern min først.. Det er utrolig koselig.. :) Vi var foresten på visning på den leiligheta med walk-in closet i går, og nå er den vår!! Vi flytter faktisk inn der i midten av mai! Yeeey! :D Herregud som jeg gleder meg til å flytte inn der og ta det walk-in closetet i bruk.. Det blir jo en drøm i forhold til hvordan ting er nå. Jeg er jo faktisk nødt til å henge klær på klesskapet mitt her for å få plass til alle klærne mine! Hehe! :) Men gleder meg selvsagt også pga. alle de andre GODENE, og dem er det mange av altså!! Det er rett og slett en luksus leilighet! :D Det føles helt uvirkelig at vi to skal flytte inn der.. Hvordan er det mulig liksom at vi to skal flytte inn i en sånn leilighet!? Det må nesten være en eller annen hake her et sted!? Hvis ikke så er det altså for godt til å være sant! :) Men ja, jeg digger det!! :D Her snakker man virkelig om stooor forandring! Vi går faktisk fra en 42 kvm stor leilighet til luksusleilighet på ca. 90 kvm! Slå den du!! :D Ellers så hadde jeg lunsj med ei god venninne av meg, som også var min tidligere sjef da jeg jobba på B- Young, i går. Og etter det så dro jeg inn til byen å møtte hun koselige jenta fra faddergruppa mi som var her på bursdagsfesten vår. Vi gikk å snoka litt i noen butikker på Torget.. Og det ble somsagt også litt mer shoppings på meg! :) Jeg fikk også gått innom noen flere butikker å sport etter jobb! Fikk en god følelse på den eine butikken jeg var på, men de søkte bare etter ekstrahjelp da.. Men det er i hvertfall noe! :) Ja, det var ei lita oppsummering av de siste to dagene! :) Dere får ha en finfin lørdagskveld folkens!! :) God helg! :)

Mer shoppings!! :)

T- skjorten er fra Gina Tricot og koster bare 49 kroner. :)

fredag 24. april 2009

Armbåndet er kjøpt på Accessorize og øredobbene er kjøpt på Oasis.
Som dere ser så har jeg endelig vært å shoppa litt igjen! Ble visst ruter denne gangen å gitt.. :) Er litt usikker på fasongen på den toppen til meg, men syns den er innmari søt så kanskje jeg beholder den uansett.. :) Har i hvertfall shoppa litt i dag! O-glede!! :D Ellers så har jeg vært å fiksa masse nye søknader og cv`er i dag, og er altså klar til ny dyst. :) Jeg var innom å snakka med sjefen i den butikken hvor det er utlyst nesten full stilling, og jeg sitter igjen med en ganske god følelse.. Men vet jo ikke noe sikkert før hun har hatt flere til intervju.. Det kan jo fort være at det blir noen helt andre enn meg. Jeg håååper seriøst at det ikke blir det!! Hun skulle ta kontakt med meg i slutten av neste uke, sa hun.. Så nå får jeg bare vente i spenning! :) Imårra skal vi foresten på visning på den yberkule leilgheta med walk-in closet! Hihi! :D Håper den er like fin i virkeligheta som den er på bildene, for da tar vi den! :) Den har jo faktisk to av det meste den leiligheta; to do, to verandaer, to rom og to stuer.. Hva gir du meg!? Det skal i hvertfall ikke stå på plassen der! :) Skal virkelig bli hærlig å flytte ut av den lille leiligheta vår altså!! Gleeeder meg! :) Men det kommer vel sikkert til å bli litt trist også da, sia vi jo faktisk har bodd her i 2,5 år nå. Rart med det, men man blir jo også glad i ei lita leilghet! :) Nei, skal ta kvelden nå, sånn at jeg faktisk kommer meg opp til visningen! Den er klokken 11.30, så det er jo ganske tidlig.... I hvertfall for sånne dovendyr som meg! :) Natta folkens! :)

Nye klær! :)

Kjempesøt topp! :)
Bedre med belte kanskje!? :)
-Eller med en liten bolero over.. :) Både toppen og boleroen er kjøpt på B- Young. Toppen er innmari søt, men igjen er jeg litt usikker på fasongen til meg.. Hm!? Denne er dog mye bedre enn den forrige jeg kjøpte meg! :)

Dagens antrekk! :)

torsdag 23. april 2009

Ja, da var endelig dagens kjoler i boks, har vært så utrolig opptatt i dag. Først med å fikse på søknadene mine, og så med å fikse til visningen som vi skulle ha i ettermiddag, OG så heiv jeg meg endelig over klesskapet mitt i kvell, så nå har jeg endelig oversikt over hva det egentlig er som befinner seg der igjen. :) Har faktisk vært flink pike å pakket bort en hel pose med klær, samt funnet ca. 10 plagg til som jeg skal selge, og også fikset en halv pose med klær som Fretex skal få. :) Men skapet mitt er fortsatt ganske fullt, det er jo så innmari vanskelig å kvitte seg med klær.. Man vet liksom aldri hva man plutselig kan få bruk for.. :) Får satse på å kanskje kvitte meg med litt mer når jeg har vært ute å shoppa!! :) Tilbake til søknadene mine. Har skrevet søknader til et par ekstrahjelp stillinger, men også til ei heltidsstilling; det har ENDELIG dukket opp en! Og det beste av alt, det er den stillinga som jeg faktisk også søkte på før jeg hadde bestemt meg for å begynne på skole. Og da gikk jeg faktisk videre til 2. gangs intervju! :) Å herregud som jeg håper at jeg får en ny sjangse! Jeg bare må ha den jobben altså! Det hadde seriøst vært så konge!! :) Skal levere søknad der, og en rekke andre plasser i mårra. :) -Så var det visningen, den gikk i boks! De ville ha leiligheta vår, altså leie den! Jeg er så glad! Nå kan vi endelig se oss om etter noe større! Wohooo!! :) Kanskje det endelig begynner å gå litt rette veien for oss nå.. Det er jaggu påtide!! Og hvem vet, kanskje blir det den leiligheta med to do og walk-in closet på oss.. Hehe! Det hadde virkelig vært noe altså!! :) (Ikke sant, Jostein!? ;) ) Nei, nå skal jeg se til å finne senga her, klokka er jo blitt 01.50.. Fortsatt like håååpløs, ja.. :) Natta! :)

Dagens kjoler! :)

Begge kjolene er fra asos.com.

onsdag 22. april 2009

Har vært en innmari kjedelig dag dette, jeg har for det meste bare sittet inne forran dataen.. Var en rask tur på Cubus for å se om de hadde noe spennende på vennesalget sitt, men var ikke så mye å skryte av der, nei. :/ Hm, jeg trenger virkelig å fornye garderoben min litt nå, merker jeg. Har stortsett klart meg med det jeg har hatt fram til nå; bare kjøpt et par nye skjerf nå og da, og litt anna småstash, men nå må det virkelig forandringer til i klesskapet mitt, kjenner jeg. Blir jo deppa når jeg ser inn i det! :/ Har leita fram noen av vår/ sommer klærne mine, men det meste av det er stortsett bare vanlige sommer topper som jeg uansett ikke kan begynne å bruke riktig ennå.. Er det noe jeg virkelig har mye av så må det være vanlige topper. Jeg savner virkelig tia da jeg jobba på B- Young og hele tiden hadde masse nytt! Sukk! :/ Det var tider det!! Jeg er ikke noe videre glad i å gå å kikke i butikker alene, syns fort det kan bli innmari kjedelig.. Er alt for selskapsyk! :) Men nå er det ikke noe bønn lengre, ut på shopping må jeg!! Så en kjempe herlig lang, kortarma strikka genser på Ginatricot`s nettside som jeg virkelig kunne tenkt meg å prøve. Håper de har den i en av butikkene her også og at den er fin på! Tror den kunne vært skikkelig fin til en mørk tights. :) Må vel få tadd ei skikkelig opprydding i klesskapet mitt snart, men kan ikke si at jeg gleder meg til å gå i gang med det akkurat.. Jeg har så innmari mye der.. Mye, som jeg akkurat nå føler begynner å bli temmelig ubrukelig.. :/ Har foresten også planer om å selge en del gamle klær, satser på at jeg kan få tjent meg noen hundrelapper på dem.. :) Har egentlig hatt de planene ganske lenge nå, men det har liksom aldri blitt noe av.. Får vel se til å komme i gang med det også snart! :) "Imårra, imårra, men ikke i dag".. Et ordtak som passer ganske bra på meg for tiden.. Desverre, men jeg blir bare så sinnsykt uopplagt av å gå bare hjemme. :/ Så derfor håper jeg virkelig at jeg hører i fra den jobben som jeg har søkt på snart, og at de vil ha meg inn til intervju!! Nei, nå skal jeg ta kvelden her, og gjøre nok et forsøk på å komme meg litt tidligere i seng! Natta folkens! :)

tirsdag 21. april 2009

Herlige friske sommerfarger på disse kjolene! :)

Denne søte sommerkjolen er i fra asos.com.
Denne kule minikjolen er fra motehus.no.

aaasos.com... :)

Nå har jeg nok en gang vært inne å kikket på de dødslekre kjolene på asos.com, og jeg er seriøst forelsket; i en nettside!! :) Så utrolig mange nydelige kjoler har jeg aldri før sett på ett og samme sted! Det burde strengt tatt ikke vært lov til å legge ut så mange fristelser på samme plassen.. De kjolene er skikkelig eye candy altså!! Jeg blir rett og slett helt på tuppa når jeg ser de, får jo nærmest lyst på alle sammen!! Den som bare hadde vært riiik! Veldig RIK! Sukk! :) Jeg tror seriøst ikke jeg blir å få fred i sinnet mitt før jeg i det minste har kjøpt en kjole der.. Jeg bare MÅÅÅ ha en!! :) Kan jo kanskje begynne med en i hvertfall... En hver mnd!? DET hadde vært noe!! :) Noen som har erfaringer med å handle der?? :)

Dagens kjoler! :)

En helt nydelig sommerkjole, som jeg fant på asos.com.
Denne nydelige kjolen forelska jeg meg i! :) Du finner den her.
-Og denne kule kjolen finner du her.

Jeg har fått meg kamerastativ! :)

Så er klokka nok en gang blitt alt for mye.. Blir jo lett sånn når en sitter forran dataen.. Et tastetrykk og du er heeekta! :) I dag har det skjedd fint lite, har stortsett bare vært inne, kjedelige greier.. Var imidlertid en liten tur ute i lag med samboern min for å handle, og da kjøpte han meg (oss) et lite stativ til kameraet vårt. Det er regulerbart også! Hvorfor i all verden har ikke jeg tenkt på noe sånt!? Vel, er han i hvertfall evig takknemlig, utrolig snillt av han, nå slipper jeg nemlig å styre så fælt når jeg skal ta fotoshoots her hjemme! Genialt!! :D
Et innmari kult bursdagskort som vi fikk! :) Skulle ønske at jeg var så kreativ når det kommer til sånne ting! :)
Gavekortet mitt fra Bianco! Helt enig; "fuck financial crisis, sko MÅ vi ha!" :)
Jeg fikk også 3 røde roser og et nydelig kort i bursdags gave hos samboern min, og i og med at jeg elsker røde roser så ble jeg utrolig glad for disse!! :)
Denne RÅ veska skulle jeg gjerne hatt tak i, men siden prisen også var temmelig rå får jeg bare drømme videre.. Veska finner du her. Nice, ikke sant!? :)

mandag 20. april 2009

Den som bare hadde klart å gå på sånne killerheels! :)

Disse nydelige skoene fra Christian Louboutin finner du her.
-Og disse rå skoene fra Miu Miu finner du her.

Dagens kjoler! :)

Denne utrolig søte kjolen fra Jill Stuart fant jeg på theoutnet.com.
Denne søte kjolen fra Burberry fant jeg også der.
-Og det samme med denne herlige kjolen fra Azzaro.